Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/08/2014
Arhiva Zile si Nopti

Restaurantul Kulinarium – singurul loc din Sibiu care oferă clienţilor faimoasele preparate la tigaie şi o experienţă culinară deosebită

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Restaurantul Kulinarium – singurul loc din Sibiu care oferă clienţilor faimoasele preparate la tigaie şi o experienţă culinară deosebită Share Restaurantul Kulinarium – singurul loc din Sibiu care oferă clienţilor faimoasele preparate la tigaie şi o experienţă culinară deosebită


**Produsele la tigaie, sortimentele special de pizza şi alte zeci de preparate care nu se mai găsesc în niciun loc din Sibiu**, au transformat **restaurantul Kulinarium**, la doar trei luni de când a fost deschis, într-unul dintre cele mai apreciate **restaurante din Sibiu**. Şi pentru că dorinţele clienţilor au prioritate la restaurantul din Piaţa Mică nr.12, de curând meniul a fost îmbogăţit cu alte preparate solicitate de clienţi, realizate după **tradiţia Kulinarium** “din ingrediente proaspete, pe baza unor reţete originale”.

“*Noi am început cu un anumit meniu şi la trei luni de la deschidere am decis să adăugăm în meniu alte produse cerute de clienţi. Venirea toamnei o să aducă, de asemenea o completare a meniului cu produse specifice sezonului rece. Dorim să răsfăţăm clienţii cu specialităţi românești, cărora bucătarul nostru le adaugă un plus de rafinament internaţional, pentru a oferi o experienţă culinară deosebită*.

*Bucuraţi-vă de o atmosferă tradiţională, cu mâncare bună și vinuri de regiune alese. Produsele noastre provin aproape exclusiv din Transilvania, sunt proaspăt preparate și de sezon. Pentru iubitorii de pizza și paste am creat un potpuriu original caracterizat prin savoare şi diversitate”*, spune Radu Coica, administratorul restaurantului.

**Kulinarium** rămâne singura locaţie din Sibiu unde se pot gusta celebrele produse la tigaie. Din meniu puteţi alege **Tigaie Kulinarium, Mici la tigaie cu Bratkartoffeln şi muştar, Tigaie Leonhardt, Tigaie Posch şi Tigaie Vegetariană**. Toate merită încercate, dar vă recomand să începeţi cu o *tigaie Kulinarium, care conţine medalion de porc, pui în bacon şi un cârnat, cu garnitură de Bratkartoffeln şi sos ţărănesc (la care se adaugă usturoi, ceapă, ardei iute, ardei şi ciuperci)*.

Pentru aniversări, reuniuni şi multe alte evenimnete pe care v-ar plăcea să le petreceţi într-o locaţie elegantă, cu o servire ireproşabilă şi un meniu cum rar găseşti în oraş, puteţi alege **restaurantul Kulinarium care are o capacitate de 140 de locuri, în interior şi pe terasă**.

**Cocheta terasă de la Kulinarium** rămâne accesibilă clienţilor şi în toamnă, când va fi închisă, oferind astfel tot confortul necesar şi în sezonul rece.

Din categoria **produse tradiţionale cu iz internaţional**, la Kulinarium puteţi savura şi platoul ţărănesc tradiţional care conţine roşii, castraveţi, ceapă, telemea, brânză de burduf, tobă, jumări, cârnat afumat, muşchiuleţ afumat şi slăninuţă sau terină de peşte afumat cu sos de hrean şi mere, cu salată de fasole.

Cu siguranţă veţi decide să reveniţi la **Kulinarium** după ce veţi degusta un pahar de vin Lacerta alb, roşu sau rose, alături de o ruladă de porc umplută cu bacon, prune, caşcaval afumat, pe sos de ciuperci sau un “Surf and turf” ardelenesc cu cotlet de porc în crustă de creveţi, pe sos de crab cu mămăligă roşie.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută