Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/08/2014
Arhiva Zile si Nopti

Paradise Lost headliner-ii ediţiei de toamnă la METALHEAD Meeting 2014

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Paradise Lost headliner-ii ediţiei de toamnă la METALHEAD Meeting 2014 Share Paradise Lost headliner-ii ediţiei de toamnă la METALHEAD Meeting 2014


**Trupa britanică Paradise Lost** este cea mai recentă confirmare pentru ediţia de toamnă a METALHEAD Meeting, ce se va desfăşura pe **27 septembrie 2014, la Arenele Romane din Bucureşti**.

Formată la sfârşitul anilor ’80, trupa originară din Halifax este una dintre cele mai apreciate şi iubite trupe de doom metal-gotic metal din industria muzicală, este considerată **fondatoarea stilului Gothic Metal**, denumire acordată datorita albumului “Gothic”, lansat în 1991, o producţie vitală pentru mişcarea metal din întreaga lume. Sound-ul trupei s-a perfecţionat treptat la mijlocul anilor ’90, trupa ajungând să încorporeze în piesele sale foarte multe instrumentaţii electronice, mai ales de pe albumul din 1997, “One Second”.

Până în prezent, **Paradise Lost au la activ 13 albume de studio**, iar piese precum “**One Second**”, “**Forever Failure**”, “**Erased**”, “**Say Just Words**”, “**Gothic**” sau “**As I Die**” sunt în powerplay-urile radiourilor de profil de pe tot globul, iar Paradise Lost este un headliner de necontestat la majoritatea festivalurilor din Europa şi de peste ocean.

Trupa nu este străină de ţara noastră, prima prezenţă în România a britanicilor a fost exact acum 20 de ani, pe 11 iunie, în 1994 la Skip Rock pe Stadionul Dinamo, un concert cu casa închisă. Ultimul concert în România a avut loc în cadrul **Tuborg Green Fest** presented by Sonisphere Festival, în vara lui 2010.

**Categorie – Preţ**:

– acces general între 65-120
– Golden Circle între 80-150

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută