Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/08/2014
Arhiva Zile si Nopti

CROSUL ELECTROPRECIZIA SACELE editia 2014

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CROSUL ELECTROPRECIZIA SACELE editia 2014 Share CROSUL ELECTROPRECIZIA SACELE editia 2014


In **13 septembrie 2014**, va avea loc “**Crosul Electroprecizia Sacele**”, in orasul Sacele, judetul Brasov. Competitia de alergare, aflata anul acesta la cea de-a 3-a editie, are ca **sponsor principal grupul Electroprecizia S.A. si este organizata de Runners Club**.

*Sportivii vor alerga pe un traseu de 3 km, pornind de la Scoala Generala nr.1 situata pe Bulevardul Brasovului nr. 250, vis-a-vis de Biserica Evanghelica, catre centrul orasului pana la la Piata Libertatii, str. Al. I. Lepadatu*.

Competitia este organizata pe urmatoarele categorii de varsta: **sub 18 ani, masculin si feminin, intre 18 si 50 ani, masculin si feminin, peste 50 ani, masculin si feminin**.

**Pot participa sportivi nelegitimati sau legitimati la un club sportiv**.

**Programul evenimentului**:

– **inscrierile la Cros se fac intre orele 09:00 – 10:30** (Bulevardul Brasovului nr. 250), la ora 11:00 se da startul oficial al competitiei (Bulevardul Brasovului nr.250), iar **la ora 12:00 are loc Festivitatea de premiere (Piata Libertatii)**.

**Alergatorii din Sacele, din judetul Brasov si imprejurimi**, vor participa cu entuziasm la acest cros devenit popular in zona, straduindu-se sa-si depaseasca recordurile personale iar cei mai talentati dintre ei vor lupta pentru un loc pe podium.

**Premiile se acorda conform clasamentului concursului, astfel**:

– Locul I: Cupa, medalie, diploma, 300 lei
– Locul II: Medalie, diploma, 200 lei
– Locul III: Medalie, diploma, 100 lei

**Premiile se acorda pentru fiecare categorie in parte sub 18 ani, intre 18 si 50 ani, peste 50 ani, masculin si feminin**.

**Se acorda 4 premii speciale * 100 lei**

– Cel mai tanar concurent, masculin si feminin
– Cel mai in varsta concurent, masculin si feminin
– Primii 400 participanti inscrisi vor primi cate un tricou personalizat.

Sportivii si publicul venit sa incurajeze concurentii se vor bucura de un frumos eveniment sportiv, amplificat de muzica si MC. Pe langa competitia de alergare, sportul prinde culoare printr-un excelent **concert sustinut de trupa VERDE din Cluj Napoca, o trupa moderna cu ritmuri electrice, funk**.

**Alergatorii si spectatorii veniti la cros din alte localitati pot profita de un frumos citybreak**. Orasul Sacele ofera numeroase puncte de atractie turistica, precum: **Muzeul Etnografic, Poiana Angelescu**, porti si case cu specific local, biserici cu obiecte de cult valoroase si cu incarcatura spirituala, cat si locuri de vizitat in imprejurimi: **Bunloc, Piatra Mare, Masivul Ciucas, Valea Tarlungului**. Din Sacele se pornesc trasee turistice in doua masive muntoase: **Ciucas si Piatra Mare**.

„*Pentru Electroprecizia, parteneriatul cu acest cros aflat la a 3-a editie inseamna alinierea la valori ale sportului, prin care ne dorim sa promovam in randul comunitatii miscarea in aer liber si un stil de viata sanatos*.“ declara dl. Dumitru Matei, director general al Electroprecizia S.A.

**Electropecizia S.A.** este un important producător de motoare electrice mono si trifazate din Europa de Sud-Est și Centrală și principalul producător român de echipament electric și electronic pentru o gamă variată de automobile, tractoare și camioane, fiind o companie privată cu capital românesc 100%, cu o tradiție de 77 ani. Electroprecizia S.A. deține firmele Electroprecizia Electrical Motors, Electroprecizia Electrical Equipment, Electroprecizia Automotive Equipment, Electroprecizia Cast Production, Electroprecizia Construct Maintenance, Electroprecizia Tools Production, Electroprecizia Security & Protection, Tramar. www.electroprecizia.ro.

**Asociaţia sportivă Runners Club** a fost fondată în anul 2010, având obiectivul principal promovarea alergării ca sport de masă, ca fiind o activitate esenţială pentru menţinerea sănătăţii fizice şi psihice. Runners Club organizează evenimente sportive de amploare destinate alergării: concursuri de alergare, cross-uri, maratoane. Pe lângă evenimentele de alergare, o parte importantă a activităţii asociaţiei este dedicată promovării alergării ca mod sănătos de viaţă prin diferite alte acţiuni, cât şi informaţii oferite publicului prin intermediul site-ului www.runnersclub.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută