Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/08/2014
Arhiva Zile si Nopti

Zabaione – Bucătărie italienească rafinată și taifas la vin bun în plimbarea din Piața Charles de Gaulle

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Zabaione – Bucătărie italienească rafinată și taifas la vin bun în plimbarea din Piața Charles de Gaulle Share Zabaione – Bucătărie italienească rafinată și taifas la vin bun în plimbarea din Piața Charles de Gaulle


**În Piața Charles de Gaulle, nr.3, într-o clădire cu istorie și stil, bucureștenii sunt invitați în îmbietoarea bucătărie italienească – Zabaione**.

*Zabaione înseamnă zile și seri armonioase, reconstruind cadrul unde invitații se simt bine alături de prieteni și de familie, savurând mâncăruri fine, vinuri alese, deserturi și limonade răcoritoare*.

**Echipa Zabaione** studiază și caută în permanență secretele mâncării fine, pregătind meniurile cu grijă și plăcere. Este domeniul în care un mic detaliu poate transforma totul, oferind o altă experiență clientului. Nimic nu se compară cu satisfacția de a vedea oamenii fericiți cu ceea ce Echipa a pregătit.

Cu fiecare zi, ușile restaurantului se deschid din ce în ce mai larg și mai des, iar pentru Echipa Zabaione, acest fapt reprezintă bucuria și recunoașterea lucrului făcut cu pasiune și implicare.

Ne găsiți pe pagina de [facebook](https://www.facebook.com/restaurantzabaione), unde vrem să vă aducem un strop din liniștea și pacea Zabaione.

**Zabaione este locul unde timpul se oprește iar sufletul se odihnește**.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută