Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/08/2014
Arhiva Zile si Nopti

Romanțe românești în acorduri de jazz la ce de-al doilea concert Jazz’n Foişor

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Romanțe românești în acorduri de jazz la ce de-al doilea concert Jazz’n Foişor Share Romanțe românești în acorduri de jazz la ce de-al doilea concert Jazz’n Foişor


**Aylin & The Lucky Charms** au creat o atmosferă unică duminică, în Parcul Cişmigiu, la ce de-al doilea concert din seria de evenimente „**Jazz’n Foişor**”. Timp de o oră, artiștii au încântat publicul cu romanțe românești interpretate în ritm de jazz, dar și cu piese din repertoriul propriu.

**Cel de al doilea concert al festivalului „Jazz`n Foișor**” din această duminică a fost unul inedit pentru publicul bucureștean. Cele câteva sute de oameni care au participat la evenimentul din **Parcul Cișmigiu** au avut ocazia de a asculta o parte dintre cele mai îndrăgite romanțe românești, cântate în stilul caracteristic **Aylin & The Lucky Charms**.

Astfel, piesa „*Fericirea are chipul tău*” a Mihaelei Runceanu, poezia „*Ce bine că ești*” a lui Nichita Stănescu, dar și alte melodii românești au cunoscut o interpretare nouă, în acorduri de jazz. Totodată, artiștii au adus publicului și câteva piese de pe albumul „*Cloud” ”, primul album pop-jazz al trupei*.

**Concertul din Parcul Cişmigiu** a fost ce de-al doilea din seria de trei evenimente pe care **Aylin & The Lucky Charms** le vor susține în această lună.

**Următorul concert va avea loc pe data de 24 august, în Parcul Kiseleff**.

*„Jazz’n Foișor” este un festival independent care își propune să le aducă bucureștenilor o alternativă culturală de a petrece timpul liber*.

**Intrarea este liberă**.

**Despre Aylin & The Lucky Charms**

Aylin & The Lucky Charms sunt unii dintre puţinii artişti din țara noastră care abordează stilul muzical jazz, ei lansând primul album de pop-jazz, intitulat „Cloud”, în anul 2013. Acesta a fost extrem de apreciat, atât de către publicul din România, cât și de către cei din afara granițelor, câteva dintre piesele de pe album regăsindu-se în playlist-urile unor radiouri renumite din Germania și Turcia.

Recent, **Aylin & The Lucky Charms** au reuşit performanţa de a se număra printre finaliştii Unsigned Only Music Competition, un concurs internațional dedicat artiștilor independenți. Astfel, dintr-un total de 8.000 de piese înscrise în competiţie de către artiști din peste 100 de țări, „**Chemistry” a lui Aylin & The Lucy Charms a ajuns în top 14 cele mai apreciate piese pop**.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută