Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/08/2014
Arhiva Zile si Nopti

Dansul dragostei 5: Batalia starurilor

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Dansul dragostei 5: Batalia starurilor Share Dansul dragostei 5: Batalia starurilor


A venit vremea ca vedetele părţilor anterioare ale francizei să se reunească: în Step Up: All In, un concurs de dans găzduit de
strălucitorul Las Vegas face ca multe dintre personajele anterioare ale filmelor Step Up să revină pe ringul de dans. Pentru a asigura o nouă victorie, protagoniştii care au făcut furori în părţile precedente, Camille (Alyson Stoner), Andie (Briana Evigan), Moose (Adam G. Sevani), Eddy (Misha Gabriel), Jason (Stephen Boss) şi Sean (Ryan Guzman) trebuie nu doar să inventeze cele mai spectaculoase mişcări de dans, ci şi să înţeleagă adevăratul spirit al unei echipe. Cu figuri de dans îndrăzneţe, coregrafii uimitoare şi muzică antrenantă, fiecare dintre ei va lupta să obţină victoria şi să atingă visul unei cariere de succes.

PĂREREA EDITORULUI:
Un film vesel, energic, o reţetă de succes testată şi confirmată. Pe scurt, nu aveţi cum să faceţi o greşeală alegând „Step Up All In”. Ca o ploaie răcoroasă într-o zi de vară mult prea caniculară.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută