Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/08/2014
Arhiva Zile si Nopti

Valuri

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Valuri Share Valuri


În tot ce facem, în fiecare zi ne dorim ca în urma noastră să se facă ceva valuri. E bine să fim remarcați atât noi, cât și acțiunile noastre. Fiecare zi e o zi în care traversăm noi și noi râuri -unele mai agitate, altele mai line, uneori facem valuri, alteori trecem fără ca cineva să ne fi observat prezența.

Se spune că imediat dupa ce ne naștem, timpul începe să ne ia înapoi viața. O afirmație cu mesaj puternic, dar motivant. Dacă la un moment dat toți am lucra într-o singură echipă, la același proiect, cu aceeași motivație puternică, ceea ce ar ieși ar fi pur si simplu divin. Valorile și calitățile sunt împărțite între noi. Unii înoată mai bine, alții fac valuri mai mari, unii au suficientă răbdare și nu intră în apă, având convingerea că vor găsi un pod.

Nici lucrurile simple nu sunt ceea ce par uneori, deoarece se spune că dacă ceea ce ai de făcut pare simplu, înseamnă că nu ai aflat încă totul – Kenedy afirma că un drum fără obstacole nu duce nicăieri. Hai să ne luăm în bagaj doza de curaj, dorința, emoția, să aducem împrejurul nostru prietenii adevarați și să trăim remarcabil. Confucius spunea: nu trebuie să fii
trist că n-ai fost remarcat. Fii trist că n-ai facut ceva remarcabil.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută