Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/08/2014
Arhiva Zile si Nopti

Laborazon Market Space

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Laborazon Market Space Share Laborazon Market Space


Laborazon Market Space este o întreprindere socială care are ca scop încurajarea creativității și inovației în Brașov. Pentru a porni activitatea, avem nevoie de ajutorul vostru. Sperăm ca în curând să creăm o comunitate care să creeze, sa colaboreze și să fie plină de viață. Ne gândim că următoarele categorii de oameni se vor simți împliniți la maker space: studenții de la design de produs, oameni cu hobby-uri, pasionații de IT, electronică și robotică, artiști, designer.

Laborazon va exista datorită comunității și în sprijinul ei. Avem nevoie de îndrumători pentru diverse cursuri: prelucrarea lemnului, metal, textile, electronică, multimedia și tot ce presupune a face ceva cu mâinile. Așteptăm să îi cunoaștem cu nerăbdare pe noii meșteșugari. Hai la noi în echipă. Așteptăm de asemenea companiile care vor să își asume un rol social și persoanele independente cu rol de mecena.

www.laborazon.ro
Contact: N.D. Cocea, 12, e-mail: salut@laborazon.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută