Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/08/2014
Arhiva Zile si Nopti

Nobori Japanese Restaurant

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nobori Japanese Restaurant Share Nobori Japanese Restaurant


Cu siguranţă v-aţi delectat cel puţin o dată cu delicioasele mâncăruri japoneze (sushi, pizza japoneză, şniţel de porc sau pui în sos curry, carne de vită Teryiaki, Yakiniku, carne de porc Nikijaga) servite zilnic în incinta restaurantului situat pe strada Plopilor la numărul 62. Nobori Japanese Restaurant este un local deosebit de elegant prin simplitatea decorului, specific japonez. Ceea ce poate nu ştiaţi este că o nouă locaţie NOBORI vă aşteaptă chiar în centrul oraşului, pe strada Napoca la nr. 6.

Aici vă puteţi răsfăţa cu diverse platouri (salmon nigiri, spicy cheese roll, takuan maki, kinoko roll, green roll salmon ura maki etc), supe proaspete (de ciuperci, cu găluşte de vită, de legume, supă Miso) sau feluri principale gătite după reţete autentice japoneze: pui marinat cu tăieţei prăjiţi, buta katsu cu cartofi rumeniţi, nasu fry cu orez prăjit cu legume şi multe alte bunătăţi.

NOBORI JAPANESE RESTAURANT
Plopilor 62
Napoca 6
Tel: +40 749 066 193
https://www.facebook.com/NOBORI.restaurant.Cluj.Napoca
www.nobori.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută