Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/08/2014
Arhiva Zile si Nopti

FânFest 2014

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii FânFest 2014 Share FânFest 2014


„Festivalul FânFest, ca parte integrantă a Campaniei Salvaţi Roşia Montană, a reuşit să împiedice, până în prezent, realizarea proiectului de la Roşia Montană, proiect de minerit pe bază de cianuri, care ar duce la distrugerea vieţilor oamenilor din zonă şi a zonei în sine, la înlocuirea patrimoniului natural şi istoric de la Roşia Montană cu un imens lac de reziduuri toxice şi cianură, la înstrăinarea unei resurse naturale importante a României şi la călcarea în picioare a demnităţii românilor” Mihnea Blidariu.

Nu ştiu dacă aţi fost vreodată la acest festival, dar dacă răspunsul vostru este negativ, bine ar fi ca anul acesta să vă alocaţi 6 zile de pauză, pe care să le petreceţi în judeţul Alba. Vă dăm în scris că n-o să vă pară rău. De ce? Pentru că FânFest e mai mult decât un simplu eveniment pus în slujba muzicii. FânFest reuneşte oameni de toate vârstele şi categoriile sociale. Tineri, studenţi, intelectuali, ţărani, oameni simpli, scriitori, artişti, muzicieni, pictori, actori, adulţi şi bătrâni perticipă anual la conferinţe, workshop-uri, proiecţii de film, concerte şi expoziţii.

Ediţia din acest a FânFest propune publicului un vast program ce reuneşte muzică, teatru, literatură, poezie, fotografie, activism civic, tradiţie şi istorie. Între 11 şi 17 august sunt aşteptaţi în Munţii Apuseni toţi cei ce au ales să apere Roşia Montană şi sunt răsplătiţi cu zeci de activităţi ce se vor desfăşura pe durata celor şase zile. Pentru a vă informa asupra tuturor acestor activităţi, accesaţi cu încredere www.fanfest.ro.

Împreună, ţinem munţii în loc! Roşia Montană rezistă prin cultură!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută