Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/08/2014
Arhiva Zile si Nopti

Casa magicianului – faceţi loc, o nouă animaţie pe ecrane!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Casa magicianului – faceţi loc, o nouă animaţie pe ecrane! Share Casa magicianului – faceţi loc, o nouă animaţie pe ecrane!


Thunder, o pisicuţă abandonată, se adăposteşte de furtună în subsolul celei mai stranii case pe care ţi-o poţi imagina! Aceasta îi aparţine unui magician blajin, iar Thunder simte că în sfârşit şi-a găsit un cămin alături de el şi ajutoarele sale. Problemele apar când nepotul magicianului vrea să profite de încrederea lui, iar Thunder şi restul „familiei” trebuie să ia măsuri. Eroul filmului, Thunder este un pisoi drăguţ care se comportă ca un copil de 12 ani. Este neîndemânatic şi lipsit de experienţă la începutul poveştii, însă evenimentele vor scoate la iveală faptul că Thunder este, de fapt, foarte isteţ, creativ, capabil să aibă o gândire neconvenţională şi, nu în ultimul rând, curajos. Thunder este un pisoi domesticit, care nu poate concepe să trăiască singur pe stradă.

Maggie este un şoricel alb pe care Lawrence îl foloseşte în show-ul său de magie. Este mereu emoţionată, uşor de scos din sărite şi, uneori, răutăcioasă. Ea se lasă pradă prejudecăţilor şi urăşte pisicile, aşadar nu are încredere în Thunder, noul venit, chiar dacă el se străduieşte să se poarte frumos. Jack este un iepure alb în vârstă de 60 de ani. Cu toate că este cel mai bătrân animal de companie al lui Lawrence, el este folosit în continuare în spectacolele de magie ale acestuia. Irascibil şi morocănos, Jack este leaderul tuturor animalelor şi roboţilor care locuiesc în casa lui Lawrence.

Lawrence este un bătrânel de 75 de ani, un om excentric care locuieşte într-o casă imensă împreună cu animalele sale şi cu roboţii. El a fost un magician renumit internaţional, dar acum a ieşit la pensie şi prezintă ocazional evenimente la spitalul local. Kiki este un Chihuahua adult, animalul preferat al Lasondrei Johnson, care locuieşte în cartierul lui Lawrence. Vocea sa puternică, cu accent spaniol, este în contrast cu corpul său micuţ şi hainele sale de culoare roz. Temător, el crede că în casa lui Lawrence există fantome.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută