Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/08/2014
Arhiva Zile si Nopti

Festivalul JAZZ’N FOIȘOR începe duminică

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Festivalul JAZZ’N FOIȘOR începe duminică Share Festivalul JAZZ’N FOIȘOR începe duminică


Primul concert din cadrul celei de a doua ediții a festivalului **„Jazz’n Foișor”** va avea loc **duminică, 10 august, în parcul Herăstrău**. Invitații acestei ediții sunt **Aylin & The Lucky Charms** care vor concerta în foișorul de lângă intrarea spre Insula Trandafirilor, începând cu ora **18.30**.

Concertul din data de 10 august va fi primul dintr-o serie de trei evenimente pe care Aylin & The Lucky Charms le vor susține în luna august. Astfel, artiștii vor urca din nou pe scena festivalului „Jazz`n Foișor” pe data de 17 august în parcul Cișmigiu și pe 24 iunie în parcul Kiseleff.

**„Jazz’n Foișor”** este un proiect cultural al cărui scop este acela de a readuce jazz-ul în atenția publicului bucureștean, dar și de a le oferi acestora o alternativă de petrecere a timpului liber. Totodată, festivalul reprezintă o manifestare a muzicii de calitate într-un cadru verde, relaxant și deschis publicului de toate vârstele. **Intrarea este liberă**.

### Despre Aylin Cadîr

Aylin Cadîr este o cunoscută cântăreață și actriță din România, care s-a lansat pe piața muzicală în anul 2008. Artista este una dintre puținele cântărețe din țara noastră care abordează stilul muzical jazz, ea lansând primul său album de pop-jazz, intitulat „Cloud”, în anul 2013. Tot în 2013, Aylin a format și propria sa trupă de instrumentiști, The Lucky Charms.
Albumul „Cloud” a fost extrem de apreciat, atât de către publicul din România, cât și de către cei din afara granițelor, piesele artistei regăsindu-se în playlist-urile unor radiouri renumite din Germania și Turcia.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută