Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/07/2014
Arhiva Zile si Nopti

Toulouse Café Brasserie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Toulouse Café Brasserie Share Toulouse Café Brasserie


Fusion cuisine, bucătărie canadiană, specific asiatic, exotism japonez, arome thailandeze, bucate românești, gulaș unguresc, tăieței chinezești, burger americani. Clujul este fără îndoială un oraș eclectic din punct de vedere gastronomic. Nu există preparat la care să poftești și să nu găsești un restaurant care să îți satisfacă capriciile culinare. Dar, după atâtea mâncăruri care mai de care mai fanteziste, un BEEF TARTAR sună bine. Ba chiar foarte bine. Renumitul biftec tartar din carne de vită proaspăt tocată, condimentată și servită crudă alături de salată de verdețuri, capere, castraveți murați și cartofi prăjiți, îl găsiți la Toulouse Café Brasserie, chiar în inima orașului. Situat în Piața Unirii la numărul 12, localul a ridicat în ultimii ani standardele rafinamentului și a bunului gust la cele mai înalte niveluri. Aerul boem și occidental al barului, alături de atmosfera relaxată, tipică unui peisaj urban desprins parcă de pe străzile Vienei sunt completate perfect de o selecție originală de mâncăruri specifice bucătăriei internaționale, care se pot savura alături de un pahar de vin, un whisky sau un cocktail de vară. De neratat: Special Toulouse burger, salată cu rață confiată, Gorgonzola și pere, servite cu vinaigrette cu nuci și oțet din vin roșu și frigăruile asiatice de pui servite cu sos teryaki. Așadar, dacă vreți să vă simțiți turiști în propriul vostru oraș, nu trebuie decât să vă așezați confortabil la una din măsuțele braseriei Toulouse și să vă delectați cu mâncăruri delicioase.

Toulouse Café Braserie
P-ța Unirii 12
Rezervări: +40 730 112 354
Orar:
L – D: 08.00 – 04.00
www.toulouse.ro
https://www.facebook.com/ToulouseCafeBrasserie

“Așteptăm clienții cu preparate culinare dar și cu o selecție de vinuri bine alese, cocktail-uri diverse și cu cele mai variate sortimente de whisky”.

Echipa Toulouse Café Brasserie

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută