Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/07/2014
Arhiva Zile si Nopti

A II–a ediție a festivalului JAZZ’N FOIȘOR va avea loc în luna august în București

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii A II–a ediție a festivalului JAZZ’N FOIȘOR  va avea loc în luna august în București Share A II–a ediție a festivalului JAZZ’N FOIȘOR  va avea loc în luna august în București


**„Jazz’n Foișor”, cea de a doua ediție, se va desfășura în luna august în trei parcuri din București: Herăstrău, Cișmigiu și Kiseleff**. Foișoarele din cele trei parcuri menționate vor găzdui câte un **concert de jazz. Astfel, pe 10, 17 și 24 august sunteți invitați la o seară de pop-jazz! Artistul principal al festivalului va fi Aylin Cadîr**.

**„Jazz’n Foișor”** este un proiect cultural al cărui scop este acela de a readuce jazz-ul în atenția publicului bucureștean, dar și de a le oferi acestora o alternativă de petrecere a timpului liber. **Aylin Cadîr** va fi artistul principal care, alături de band-ul **The Lucky Charms**, va aduce publicului câteva dintre cele mai apreciate piese de pop-jazz din repertoriul său. Totodată, pe scena festivalului va urca și Breeze, o trupă care s-a remarcat prin piesele lor în care regăsim puternice influențe din muzica braziliană.

" "

Proiectul „**Jazz în foișor**” reprezintă o manifestare a muzicii de calitate într-un cadru verde, relaxant și deschis publicului de toate vârstele. Acesta se află la cea de a doua ediție, prima având loc în vara anului trecut. Intrarea este liberă.

**Despre Aylin Cadîr**

Aylin Cadîr este o cunoscută cântăreață și actriță din România, care s-a lansat pe piața muzicală în anul 2008. Artista este una dintre puținele cântărețe din țara noastră care abordează stilul muzical jazz, ea lansând primul său album de pop-jazz, intitulat „Cloud”, în anul 2013. Tot în 2013, **Aylin a format și propria sa trupă de instrumentiști, The Lucky Charms**.
Albumul „Cloud” a fost extrem de apreciat, atât de către publicul din România, cât și de către cei din afara granițelor, piesele artistei regăsindu-se în playlist-urile unor radiouri renumite din Germania și Turcia.

**Despre Breeze**

Echipă de profesioniști cu peste 15 ani de experiență în show biz și muzica instrumentală de calitate, **Breeze** s-a făcut remarcată datorită perspectivei noi pe care a adus-o stilului muzical Bossa Nova, pe care îl promovează în țara noastră.

Cunoscut și sub numele de **“the Brazilian music that seduced the world”, stilul Bossa Nova** are marele merit de a transpune publicul într-o atmosferă unică și emoționantă. Ritmicitatea muzicii braziliene și sunetele delicate ale jazzului clasic devin, în mâinile muzicienilor de la Breeze, adevărate opere de artă.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută