Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/07/2014
Arhiva Zile si Nopti

Week-end la BIERTAN. Lună Plină – Festivalul Filmului Horror și Fantastic.

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Week-end la BIERTAN. Lună Plină – Festivalul Filmului Horror și Fantastic. Share Week-end la BIERTAN. Lună Plină – Festivalul Filmului Horror și Fantastic.


Orice tip de festival de film s-ar întâmpla în oraș, fie el TIFF, Comedy Cluj sau Zilele Filmului Francez (singura excepție era Animest-ul), în linii mari e cam același lucru: filme pe bandă rulantă, oameni faini și discuții post proiecții. Dar când mă gândesc la Lună Plină, mă ia cu amețeli și entuziasm greu de stăpânit. Asta poate și pentru că sunt cel mai mare fan posibil al filmelor de groază. Le consum pe pâine prăjită, dimineața, la prânz, după-masă și la miez de noapte. Așadar, îmi este imposibil să ratez a treia ediție a fest-ului, și vă sfătuiesc să faceți și voi o călătorie cu mașina sau auto-stopul până la Biertan, dacă nu pentru filme, măcar pentru atmosferă, concerte, after-party-uri și un peisaj absolut splendid. Echipa care stă în spatele celui mai mare festival de film din România, TIFF-ul, organizează de 3 ani “Lună Plină”, singurul festival din România axat în exclusivitate pe cinema-ul horror și fantastic. Evenimentul se desfășoară în perioada 24 – 27 iulie la Biertan, una dintre cele mai vechi așezări germane din Transilvania. Programul festivalului – complex, bine pus la punct, doldora de filme mișto – este disponibil pe siteul http://lunaplinafestival.ro, tot aici vă puteți informa și despre cazări, acces și alte detalii utile. Ne vedem deci în week-endul acesta la Biertan, da?

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută