Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/07/2014
Arhiva Zile si Nopti

Viky Red a impresionat cu prestația sa live la un post de radio

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Viky Red a impresionat cu prestația sa live la un post de radio Share Viky Red a impresionat cu prestația sa live la un post de radio


**Viky Red** a participat la emisiunea matinală a unui post național de radio unde a impresionat cu prestația sa live. Artistul a cântat în direct două piese din repertoriul personal: „**Fă-mi tot ce vrei” și „Miroase a dragoste de-o vară**” , dar și un cover al piesei „**Treasure**” a lui Bruno Mars: [Youtube](http://bit.ly/1pf0iiV).

**Viky Red** a lansat în urmă cu două săptămâni videoclipul celui mai nou single al său, „**Fă-mi tot ce vrei**”, iar Greeg și Onuc, cele două gazde ale emisiunii matinale, l-au invitat pe artist să cânte piesa live, pentru publicul din România. Prestația artistului a fost extrem de apreciată, atât de către ascultători, cât și de cei prezenți în studio: [Youtube](http://youtu.be/79Kb86Tn-hU?list=UUEl08xmjAlWC9AKf4loHb2Q)

**Viky Red** a impresionat, de asemenea, cu interpretarea specială a piesei „Treasure” a lui Bruno Mars, căreia i-a adus o notă personală. Filmările din timpul sesiunii live cu Viky Red pot fi urmărite pe contul de YouTube al artistului: [Youtube](https://www.youtube.com/user/MrVikyred).

Pentru mai multe detalii activitatea lui Viky Red puteți accesa pagina sa oficială de [Facebook](https://www.facebook.com/vikyred).

**Viky Red este artist Fonogram Studios**.

Mai multe detalii despre Fonogram Studios găsiți pe pe pagina oficială de [Facebook a studioului](https://www.facebook.com/FonogramStudios).

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută