Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/07/2014
Arhiva Zile si Nopti

OFF THE WALL

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii OFF THE WALL Share OFF THE WALL


Nu o spun cu falsă modestie, dar Clujul devine un punct de atracție gastronomic din ce în ce mai bine văzut de gurmanzi. Mărturie stau zecile de bistrouri cochete din centrul orașului sau restaurantele sofisticate, high class, care își răsfață zilnic clienții cu preparate gourmet. Îmi revine sarcina extrem de plăcută de a vă da o nouă veste din zona culinară a Clujului, și anume faptul că un nou local situat în imediat apropiere a Pieței Muzeului așteaptă să fie descoperit. Dacă am avut până acum ocazia de a ne delecta cu preparate din bucătăria italiană, asiatică sau americană, iată că a venit și rândul bucătăriei canadiene să își dezvăluie specificul, aromele și combinațiile inedite de ingrediente. OFF THE WALL s-a născut la inițiativa a doi canadieni, care s-au îndrăgostit de orașul nostru, hotărând astfel să ofere clujenilor șansa de a fi cu un pas mai aproape de Canada: prin intermediul unor mâncăruri delicioase, pregătite de un bucătar-șef specializat în bucătăria franceză. Ideea care stă la baza filosofiei OFF THE WALL este una foarte simplă: gustoasele legume, fructe și cărnuri produse pe plan local vor fi combinate conform unor rețete inspirate de varietatea culturală de pe cuprinsul mapamondului, de aici rezultând de altfel și specificitatea bucătăriei canadiene, formată într-o atmosferă multiculturală și puternic influențată de numeroase culturi și de creațiile lor culinare. Despre meniul OFF THE WALL nu vreau să vă spun prea multe, trebuie doar să știți că acesta se va schimba în funcție de sezon, fiind în mare măsură dependent de produsele disponibile local în fiecare perioadă a anului.
 Cel mai bine este să descoperiți chiar voi comorile gastronomice ascunse în meniul bistro-restaurantului OFF THE WALL!

OFF THE WALL
Clemenceau 3
facebook.com/offthewall.ro
Tel: +40 749 619 240
http://www.offthewall.ro
reservations@offthewall.ro

“Fie că doriți să vă întâlniți cu prietenii la un pahar, fie că sunteți în căutarea locului perfect pentru o întâlnire romantică, fie că sunteți o persoană gurmandă în căutarea unor meniuri delicioase, OFF THE WALL este gata pentru a satisface dorințele dumneavoastră!”

Echipa OFF THE WALL

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută