Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/07/2014
Arhiva Zile si Nopti

Junii Sibiului la 70 de ani

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Junii Sibiului la 70 de ani Share Junii Sibiului la 70 de ani


“*70 dansatori, 70 instrumentiști și soliști vocali în 70 de momente muzical-coregrafice – astfel vor sărbători “Junii Sibiului” 70 de ani de existență, în cadrul unui mega-spectacol organizat în Piața Mare a Sibiului*.

**Spectacolul aniversar are loc în data de 1 august 2014, ora 19:00**, și reuneste trei generatii, **Ceata Juniulor, Junii Sibiului si Veteranii junii Sibiului**, alaturi de solistii *Răzvan Năstăsescu, , Anca Mărginean, Traian Stoiță, Alina Bîcă, Robert Târnăveanu, Nelu Albu, Camelia Cosma Stoiţă, Nineta Popa, Mariana Anghel Marcel Părău, Gabriela Tuță, Maria Lia Bologa, Tiberiu Ceia, Elena Merișoreanu, Gheorghe Roșoga, Sava Negrean Brudașcu şi Gheorghe Turda*.

“*Am pregătit un spectacol special pentru această aniversare, iar în cadrul lui ne vor fi alături numeroși soliști, prieteni și colaboratori ai ansamblului, provenind atât din generațiile tinere, cât și din rândurile interpreţilor de muzică populară demult consacrați. Pentru noi, ropotele de aplauze şi ovaţiile sibienilor, căldura extraordinară cu care ne întâmpină sunt cel mai frumos omagiu la ceas aniversar. Este o bucurie şi o onoare pentru noi să evoluăm în Piața Mare, pentru Sibiu și pentru sibieni*”, spune Silvia Macrea, coregraf şi director Cindrelul-Junii” Sibiu.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută