Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/07/2014
Arhiva Zile si Nopti

Festivalul Enduro Rock the Hill

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Festivalul Enduro Rock the Hill Share Festivalul Enduro Rock the Hill


**Prima ediţie a festivalului de enduro “Rock The Hill” va avea loc în perioada 9-10 august** şi se va desfăşura în satul Haşag, din judeţul Sibiu. Doi iubitori ai sportului cu motor, **Mihai Ciufudean şi tatăl său, Alexandru Ciufudean**, au hotărât *să ofere tuturor împătimiţilor de enduro posibilitatea parcurgerii unui traseu (prolog, cât şi off-road), fără taxă de participare*.

Astfel că pasiunea pentru sportul cu motor i-a împins să pună bazele unui proiect enduro, denumit “Rock The Hill”.

“*După trei ani ȋn care am acumulat destulă experiență ȋn organizare de concursuri moto, ȋmpreună cu tatăl meu am decis să punem ideea ȋn aplicare. Vrem să demonstrăm că această comunitate a enduriștilor nu distruge natura. Prin traseele pe care le vom avea ȋn acest an și ȋn cei care vor urma dorim să promovăm turismul rural, zonele care oferă priveliști extraordinare, ȋn zona Hașagului. Alături de prietenii noștri și de dumneavoastră, ȋn calitate de participant, ne dorim să creăm o tradiție a festivalui*”, susțin inițiatorii proiectului.

**Festivalul începe în 9 august, de la ora 09:00, și se încheie în 10 august, de la ora 14:00, cu premierea participanților**.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută