Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/07/2014
Arhiva Zile si Nopti

Al Bano pe aceeasi scena cu Conchita Wurst

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Al Bano pe aceeasi scena cu Conchita Wurst Share Al Bano pe aceeasi scena cu Conchita Wurst


In urma cu cateva zile, **celebra Conchita Wurst** s-a aflat pe aceeasi scena cu si mai celebrul **Al Bano Carrisi!** Cei doi au participat la un eveniment numit „Starnacht am Wörthersee”, unde au mai concertat si alti artisti: **Helene Fischer, The Common Linnets, Petra Frey, Peter Kraus, Bellini, Roland Kaiser, Michelle, Jan Smit, Marco Angelini, Herzdame, Tagträumer, Hannah**. De la eveniment a lipsit Romina Power insa fanii nu trebuie sa fie ingrijorati: **o vor vedea pe aceasta alaturi de Al Bano in curand la Bucuresti, unde va fi invitata speciala a artistului!**

*Peste 10 000 de persoane au asistat in urma cu cateva zile la evenimentul „Starnacht am Wörthersee” (Noaptea Stelelor) ce a avut loc in Wörthersee, Austria. Dupa show, Al Bano s-a fotografiat cu Conchita, acesta aparand in mai multe fotografii alaturi de „Diva cu barba”, pe numele real Thomas Neuwirth*.

**Al Bano a postat aceste poze chiar pe pagina sa de Facebook, unde a primit o multime de like-uri si comentarii**. Fanii s-au aratat insa nemultumiti de faptul ca Al Bano a aparut pe scena fara vechea si totodata noua sa partenera de concerte – Romina (in urma cu cateva luni Al Bano si Romina Power au hotarat sa ingroape securea razboiului si sa inceapa sa sustina impreuna o serie de concerte). „**O vrem pe Romina langa Al Bano!**” au spus fanii artistului pe pagina sa de Facebook. „Al Bano e grozav, dar langa Romina straluceste!” au exclamat cei mai infocati sustinatori ai celebrului cuplu.

Se pare ca romanii vor fi mai norocosi decat austriecii, deoarece in toamna faimosul duo va sustine un concert in capitala, la Sala Palatului. **Cel mai iubit cuplu al anilor ’80 s-a reunit si va canta in premiera la Bucuresti, pe 5 noiembrie 2014**. Dupa cum arata si numele – „Al Bano featuring a very special guest – Romina Power”, cantareata este invitata speciala (ba chiar foarte speciala ;)) a lui Al Bano in show-ul pe care acesta il va sustine la Bucuresti.

**Biletele la concertul pe care Al Bano il va sustine in compania Rominei Power se gasesc in toate retelele de ticketing**: reteaua BILETOO.ro (standul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center, Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco si Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan – Statia de metrou Unirii 1), magazinele Diverta, oficiile postale semnalizate Bilete.ro si online pe www.BLT.ro, www.BILET.ro, www.BILETE.ro, www.EVENTIM.ro si www.MYTICKET.ro!

~~**Concertul „AL BANO featuring a very special guest – ROMINA POWER” va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 5 Noiembrie 2014 si este organizat de Project Events**.~~

[Youtube](https://www.youtube.com/watch?v=Q0wZQbK938Y)

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută