Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/07/2014
Arhiva Zile si Nopti

Adventure Metal Park la Rockstadt Extreme Fest

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Adventure Metal Park la Rockstadt Extreme Fest Share Adventure Metal Park la Rockstadt Extreme Fest


Nu mai încape nicio îndoială că **Rockstadt Extreme Fest 2014** va fi cea mai intensă experienţă outdoor a acestui an. Se ştie deja că ediţia a doua a celui mai mare festival de metal extrem din România vine cu o scenă în plus şi durează cu o zi mai mult decât cea de anul trecut. Iar la capitolul distracţie şi divertisment **Rockstadt Extreme Fest** în parteneriat cu Centraladeescalada.ro şi menssana-in-corporesano.com anunţă o nouă premieră: incinta festivalului va include un **Adventure Metal Park**!

Distracţia din cadrul **Adventure Metal Park-ul se va desfăşura sub bagheta specialiştilor de la Centraladeescalada.ro şi menssana-in-corporesano.com**. Personalul specializat îi va ajuta pe vizitatorii Park-ului să aleagă distracţia potrivită, va oferi îndrumare şi asitenţă celor aflaţi la primele încercări, va iniţia şi superviza derularea concursurilor, având în acelaşi timp grijă ca toate activităţile să se deruleze în conformitate cu standardele de siguranţă. Opţiunile pentru petrecerea timpului, în aer liber, chiar în zona fetsivalului în cadrul **Adventure Metal Parkului sunt următoarele**:

1.Tiroliana
2.Tir cu arcul
3.Trambulină elastică
4.Concurs Beer Mile
5.Concurs de alergat cu sacul
6.Caricaturi şi face painting
7.Panou de escaladă

**Iar un alt concurs pentru care cei interesaţi pot începe să se pregătească încă de pe acum este cel pentru cea mai lungă barbă, care va fi recompensată cu un abonament pentru ediţia viitoare a festivalului**.

**Accesul în Adventure Metal Park va fi gratuit pentru toţi particianţii la Rockstadt Extreme Fest**.

Oferta de facilităţi din cadrul festivalului este completată de campingul generos şi şi posibilitatea de a lua un cort în chirie. Zona de campare, dotată cu toate utilităţile necesare pentru un sejur confortabil, se va afla în vecinătatea perimetrului în care se va desfăşura festivalul, iar accesul va fi gratuit, în baza unui abonament valid.

După ce **Rockstadt Extreme Fest** a fost desemnat cel mai bun festival al anului 2013 în România, ediţia din acest oferă fanilor metalului extrem şi mai multă muzică şi distracţie aproape non stop! **Perimetrul festivalului – Rockstadt Zone – va include 2 scene**, pe care vor evolua pe parcursul a patru zile, 45 de trupe. Printrele numele care vor urca pe scena mare se numără: BEHEMOTH (Polonia) , OBITUARY (SUA), SODOM (Germania), KATATONIA (Suedia), ROTTING CHRIST (Grecia), DORDEDUH (RO). Pentru mai multe detalii şi update-uri constante vizitaţi:
http://www.rockstadtextremefest.ro şi https://www.facebook.com/rockstadtextremefest

În prezent, abonamentul **pentru cele 4 zile de Rockstadt Extreme Fest costă 150 lei**, preţ ce va fi menţinut şi pe durata festivalului, programat **în perioada 13 – 16 august la Râşnov**.

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se găsesc in Librăria Eminescu, la librăria Cărtureşti, în oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Vodafone, Orange si Diverta, si online pe Bilete.ro, BLT.ro, MyTicket.ro, IaBilet.ro, Metalhead.ro/bilete si Eventim.ro.

**Biletele VIP pentru Rockstadt Extreme Fest sunt deja epuizate**.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută