Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/07/2014
Arhiva Zile si Nopti

7000 de spectatori la Sibiu Fashion Days 2014

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 7000 de spectatori la Sibiu Fashion Days 2014 Share 7000 de spectatori la Sibiu Fashion Days 2014


**Sibiu Fashion Days 2014**, unul dintre cele mai importante evenimente de profil din România, s-a desfăşurat în Piaţa Mare în perioada 11-12 iulie şi a reunit la Sibiu cei mai apreciaţi designeri din ţară.

În ciuda ploii din prima seară a evenimentului, spectatorii au rămas până la finalul show-ului şi au umplut Piaţa Mare în ambele zile. În total, peste 7.000 de persoane au luat parte la o altă ediţie de succes a **Sibiu Fahion Days**.

*Creaţiile din dantelă şi mătase cu aplicaţii* au dominat scena din Piaţa Mare în prima seară **Sibiu Fahion Days**. Pe podium au defilat modele purtând creaţii semnate de **Rita Mureşan, Ana Radu, Nichi Cristina Nichita, Clara Rotescu, Paula Milea, Iza Vandee, Wandas Dream, Diamond Angel by Alex& Dina, Minelli, Boutique**.

De-a lungul show-ului **DJ Vali Bărbulescu** a întreţinut atmosfera, iar la finalul prezentărilor pe scenă a urcat **What’s Up** care a adus cele mai cunoscute melodii ca „Miroase a vară” şi „Taxi”.

În 12 iulie **Sibiu Fahion Days** a continuat cu una dintre cele mai aşteptate colecţii, semnată de **Doina Levintza**. Sibiu Fahsion Days 2014 a fost realizat în strânsă colaborare cu Doina Levintza, cel mai cunoascut creator de modă din ţară, furnizorul oficial al Casei Regale din România.

În ultima seară **Sibiu Fahion Days** sibienii au mai putut admira şi creaţii semnate de **Lena Criveanu, George Hojbotă, Ana Maria Cornea, Passion du Brasil, Sabres, Mirela Diaconu şi Cosmina Englizian şi Curly Boutique by Consuela Baciu**.
Printre cei care au participat la eveniment s-a numărat şi criticul de modă **Iulia Albu** – care a legat o frumoasă prietenie cu prezentatoare evenimetului **Nicolle Stănese**.

„*Din fericire, la prima ediţie absolut toţi designerii au acceptat cu mare entuziasm invitaţia noastră. Fericirea mare pentru noi, ca organizatori, vine acum, la cea de-a treia ediţie, când au venit spre noi mulţi designeri, care şi-au exprimat dorinţa de a face parte din acest proiect. Nu a fost uşor să facem o selecţie, dar am rămas la cei mai buni*”, a declarat Nicolle Stănese, organizatorul evenimentului.

Ediţia de anul acesta s-a încheiat cu un **concert susţinut de Sore**.

**Evenimentul a fost organizat de idea 4 Events şi Nicolle Stănese**.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută