Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/07/2014
Arhiva Zile si Nopti

La ce te poti astepta de la o companie de rent a car din Bucuresti

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii La ce te poti astepta de la o companie de rent a car din Bucuresti Share La ce te poti astepta de la o companie de rent a car din Bucuresti


Bucuresti-ul este un oras extrem de activ in care daca vrei sa ajungi la intalnirile programate in timp util si confortabil, este recomandat sa mergi cu masina. Vei evita astfel mijloacele de transport in comun extrem de aglomerate, caldura excesiva din timpul verii si timpul de asteptare mare. Orele castigate in fiecare zi prin apelarea la o companie de [rent a car Bucharest](http://www.fmnrent.ro/) vor acoperi cu usurinta investitia in masina inchiriata.

O mare parte din **companiile internationale si locale** renunta la a achizitiona masini proprii in favoarea masinilor inchiriate care reduc foarte mult costurile operationale. In plus, pentru ca exista companii precum **FMN Rent-a-Car** cu mai bine de 100 de masini disponibile, ai siguranta ca poti gasi mereu disponibile [masini de inchiriat din Otopeni](http://www.fmnrent.ro/inchirieri-auto-henri-coanda) sau din alte locatii din oras.

**FMN Rent-a-Car ofera servicii complete de inchirieri de masini si transfer de la si catre Aeroportul International Henri Coanda oferind chiar si servicii de transport privat la orice ora** pentru ca dumneavoastra si eventual impreuna cu oaspetii dumneavoastra sa evitati stresul navigarii prin traficul de la orele de varf.

Poti sa ridici masina oricand doresti si de oriunde doresti pentru ca livrarea si predarea sunt gratuite iar taxele de aeroport si de weekend sunt 0. Practic, vei avea acces la o masina aproape noua sau chiar noua, confortabila, cu aer conditionat si in stare tehnica perfecta fara sa ai si grijile care vin cu achizitionarea unui autoturism. Cand nu mai ai nevoie de masina, pur si simplu o returnezi companiei de rent a car si nu iti faci griji de costuri de intretinere, ITP, taxe sau alte costuri sau cat de mult pierzi pentur a o vinde repede unui potential cumparator.

**FMN Rent-a-car ofera si servicii de asistenta rutiera non-stop** asa ca drumurile lungi in tara pot fi facute fara sa ai nici o grija ca vei ramane in drum. In plus, poti incerca un model caruia ii place viteza, un SUV sau chiar o masina care are cutie automata pentru drumurile pe care trebuie sa le faci in oras.

Este intotdeauna o placere sa fii intampinat de personal amabil, care cunoaste cel putin o limba straina si care te ajuta sa iti rezolvi treburile mult mai repede. Soferii cu experienta in domeniu de la **FMN Rent a car** te vor scuti de efortul de a gasi parcare in zonele aglomerate si iti vor putea raspunde la intrebari despre oras. Si cand te gandesti ca poti inchiria o masina cu **preturi incepand de la 15 euro/ zi** parca iti si vine sa te intrebi de ce isi mai iau unele companii propriile masini.

Powered by [SEO monitor](http://www.manager.ro/articole/ultima-ora/totul-despre-seo-monitor-app-prima-aplicatie-de-seo-pentru-manageri-31817.html)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută