Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/07/2014
Arhiva Zile si Nopti

Barrique pasiunea pentru calitate

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Barrique pasiunea pentru calitate Share Barrique pasiunea pentru calitate


La începutul lunii iunie, în prezența mai multor producători și importatori de vinuri, specialiști din domeniu și reprezentanți HoReCa, a avut loc inaugurarea celui mai nou **magazin de vinuri din Brașov: „Barrique”**. Noul sanctuar brașovean al vinului este amplasat pe str. Gheoghe Baritiu, la nr. 7, în apropierea Bisericii Negre.

Născut dintr-o mare dragoste pentru vin, „**Barrique**” propune clienților săi o ofertă generoasă de vinuri provenite de la aproape toate cramele din România, dar și de la producători din Franța, Spania, Italia, Chile și Statele Unite. Acestora li se adaugă și o gamă largă de distilate de calitate și cigaruri.

**„Barrique”** este mai mult decât un simplu magazin. Este un loc prietenos care îți permite să te apropii de fascinanta lume a vinului. Săptămânal, aici sunt organizate întâlniri ale iubitorilor de vin, degustări în colaborare cu cramele partenere și lansări de vinuri.

Totuși, poate cel mai important atu al noului jucător îl reprezintă nivelul ridicat de instruire atât al acționarilor – reflectat în selecția impecabilă a produselor – cât și al consilierilor de vânzări ai magazinului, care te îndrumă către alegerea optimă.

Echipa „**Barrique**” este sudată de pasiunea comună pentru vin, iar când aceasta se împletește cu profesionalismul, succesul este garantat. **Calitatea serviciilor oferite de „Barrique”** este certificată de faptul că toți cei implicați în acest proiect au urmat **cursurile școlii de somelieri „WineTaste”**.

Somelier Sergiu Nedelea

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută