Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/07/2014
Arhiva Zile si Nopti

ANUL ASTA, MOS NICOLAE ADUCE CADOURILE IN GHETUTE CU PATINE!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ANUL ASTA, MOS NICOLAE ADUCE CADOURILE IN GHETUTE CU PATINE! Share ANUL ASTA, MOS NICOLAE ADUCE CADOURILE IN GHETUTE CU PATINE!


**St.Petersburg Statballet on ice** revine pe **6 decembrie la Sala Palatului din Bucuresti cu capodopera “Spargatorul de nuci**

*Biletele in system early booking (achizitionate pana la data de 1 august) beneficiaza de 5 % reducere*

Pentru a celebra cei 175 de ani de la nasterea lui **Ceaikovski , Orasul Sankt Petersburg** a desemnat Ambasador unicul ansamblu profesionist din lume de balet pe gheata care sa efectueze in decembrie 2014 un turneu cu capodopera “Spargatorul de nuci”

Aceasta fascinanta productie – planuita initial pentru o reprezentatie unica in onoarea Tricentenarului orasului St. Petersburg (in 2003) – nu a incetat de atunci sa faca ocolul Pamantului cu acelasi succes.

Poate pentru ca acest libret a fost ales inca de la infiintarea in 1967 de catre **Konstantin Boyarski a companiei de balet pe gheata**, poate pentru ca spectacolul combina elementelor de balet classic cu acrobatiile si cu patinajul dar cert este ca in toti acesti ani nu a incetat sa uimeasca publicul de pretutindeni cu magia, gratia si corelarea perfecta intre elemente de parca **partitura ceaikovskiana** ar fi fost predestinata acestui gen de spectacol.

Dupa recentul si rasunatorul succes din luna ianuarie cu “**Lacul lebedelor**”, Bucurestiul nu putea fi ocolit in turneul celebrului St. Pertersburg Staatballet on ice asa ca pe 6 decembrie, **scena Salii Palatului se va transforma din nou in patinuar si 80 de artisti (care vor schimba 800 de costume) vor pluti in simetrii si volute de o plasticitate neintrecuta decat de gratie peste cele 3000 kg de gheata naturala aducand celor mari si mici cel mai frumos cadou: feeria “Spargatorului de nuci**”.

Intre protagonistii spectacolului apar faimosi si multiplu medaliati patinatori precum **campionul olimpic Evgheny Plusenko** sau **campioana europeana Olga Ivanovna** care astazi, sub aceeasi bagheta coreografica a lui **Konstantin Rassadin**,continua traditia unui stil de dans viguros si expresiv impus la **Marinski Theatre de Rudolf Nureyev, Mikhail Barishnikov sau Natalia Dudinskaya**.

**Biletele, cu preturi intre 500 lei (categorie VIP care include meat & great cu artistii) si 200 lei**, pot fi achizitionate din data de 14.07.2014 online prin www.eventim.ro si din locatiile partenere : magazinele Germanos, Orange,Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti, Sala Palatului.

**Spectacolul incepe la ora 20, accesul publicului se va face incepand cu ora 19**.

Un spectacol prezentat de **Christian Raetscher prin GERMAN QUALITY ENTERTAINMENT** – Campionul divertismentului de calitate – cu sprijinul ImTech Technology

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută