Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/07/2014
Arhiva Zile si Nopti

Festivalul MUSICA BARCENSIS 25 iulie – 7 august

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Festivalul MUSICA BARCENSIS 25 iulie – 7 august Share Festivalul MUSICA BARCENSIS 25 iulie – 7 august


**Festivalul MUSICA BARCENSIS** este în plină desfăşurare în bisericile fortificate din Ţara Bârsei şi se bucură de un număr frumos de participanţi care creşte de la un concert la altul.

În a doua jumătate a festivalului, **Cetatea Prejmer** devine centrul muzical al festivalului, găzduind concerte în fiecare duminică a lunii august, de la **ora 17:00**. Braşovenii şi turiştii sunt aşteptaţi să ia parte la o experienţă în care patrimoniul, muzica şi relaxarea formează un cocktail special pentru suflet.

Un eveniment special va avea loc la **Biserica Fortificată Codlea, în data de 9 august**, când orga istorică Prause (1783) a Bisericii Evanghelice C.A. Codlea va fi inaugurată după ample lucrări de restaurare.

În cadrul ediţiei a V-a a Festivalului Musica Barcensis **Biserica Sfântul Martin** din Braşov (Str. Dealul de Jos 12) va intra oficial în circuitul cultural al oraşului. O ocazie unică pentru braşoveni de a vizita acest monument istoric în data de **23 august, de la ora 16:00**.

Răcoarea bisericilor şi liniştea rurală sunt ingredientele care pot transforma un weekend torid şi agitat într-unul revigorant şi liniştitor pentru familie şi prieteni.

**Programul complet al festivalului se găseşte pe www.forumarte.ro**.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută