Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/07/2014
Arhiva Zile si Nopti

Caravana care aduce CULTURA la tine acasă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Caravana care aduce CULTURA la tine acasă Share Caravana care aduce CULTURA la tine acasă


Inspire Group a demarat Caravana Culturală, cel mai lung și vesel traseu de film și carte din România. Vara asta aducem filme și cărți, premii și multe alte surprize la tine în oraș.

Ne pregătim să încheiem turul Moldovei cu Dorohoi și Câmpulung Moldovenesc și ne pregătim pentru următoarele orașe de pe listă: Reghin(19/20 Iulie), Baia Mare(21/22 Iulie), Gherla(23/24 Iulie), Aiud(25/26 Iulie), Blaj(27/28 Iulie) și Cugir(29/30 Iulie). Ca să afli când ajungem și la tine în oraș, te invităm pe site-ul nostru: [Caravana Culturală](http://caravanaculturala.inspiregroup.ro/)

Și ca să afli ce ți-am pregătit, îți povestim cum ne-am distrat până acum:

Pasionații de filme au experimentat Parisul anilor 1920 prin „Midnight in Paris”, iar în a doua zi au putut viziona un alt film de Oscar – „The King’s Speech”. Cu mic cu mare, ne-am strâns în colțul de lectură unde editura Nemira ne-a pregătit o selecție de carte bine gândită pentru toate generațiile și toate gusturile.

De asemenea, participanții au avut parte de activități interactive alături de partenerii noștri: S-au jucat la Xbox la standul Pur (Henkel), au luat parte la demonstrații de produs, au câștigat cărți, au testat noul produs 3in1 cu zahăr brun de la Nescafe, au descoperit serviciile Provident și au intrat în cursa pentru premii oferite de 3M și Scotch-Brite, Henkel, iar în cea de-a doua zi a evenimentului, au putut câștiga un telefon Sunny V38 de la E-Boda, produse de la Titan și de la Ristorante Dr. Oetker. Mulțumim și partenerilor de la Staropramen, Provident, Vivat și Dwyn pentru sprijinul acordat.

Te așteptăm și pe pagina de [Facebook oficială](https://www.facebook.com/CaravanaCulturalaInspire) a Caravanei pentru a descoperi ultimele noutăți.

**Eveniment susținut de**: Kiss FM, România Liberă, Gratuitor, Agerpres, Adevărul, Hotnews, WebPR, Cinemagia, Gratuitor, Zile și Nopți, Agerpres, Ziare.com, Business24, Urban.ro, Edu News, Șapte Seri, România Pozitivă, 9AM, Wall Street, Bookland, România Pozitivă, Studenție.ro, Rol.ro, Calendarevenimente.ro, Studentdinprovincie, RegieLive.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută