Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/07/2014
Arhiva Zile si Nopti

Stii care este cea mai buna ingrijire pentru animalutul tau?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Stii care este cea mai buna ingrijire pentru animalutul tau? Share Stii care este cea mai buna ingrijire pentru animalutul tau?


Animalele de companie sunt o sursa de incantare si afectiune. Copii adora sa se joace cu ele, iar adultii adora sa stie ca exista intotdeauna cineva care ii astepta sa ajunga acasa. De la caini si pisici pana la papagali, canari, hamsteri, porcusori de Guineea, soparle, dihori si multe altele, piata animalelor de companie s-a diversificat considerabil in ultimii ani. Cu toate acestea, desi cabinete veterinare exista foarte multe in tara, majoritatea nu au aparatura necesara pentru a oferi animalutului tau cea mai buna ingrijire.

Spre exemplu, daca ai nevoie de [ecografii veterinare](http://www.mobile-vet.ro/servicii-veterinare/ecografii/), trebuie, in primul rand, sa iei in considerare daca tipul de ecograf folosit poate masura cu exactitate varsta gestatiei, functionarea aparatului cardiologic sau a aparatelor ginecologice si urinare. La clinica veterinara Mobile Vet ai parte de servicii de calitate si specializate pentru animalutul tau de casa, de la ecografii veterinare ultramoderne, electrocardiograme folosind aparatura de ultima generatie, consultatii, tratamente si vizite la domiciliu pana la servicii de chirurgie si stomatologie veterinara, analize veterinare, vaccinari, eliberare de pasapoarte, deparazitari interne si externe si multe alte servicii complementare.

De asemenea, in momentul in care animalutul tau de companie are nevoie de analize, trebuie sa alegi o clinica cu un laborator performant deoarece diagnosticul medical in urma analizelor poate fi mai dificil de stabilit pentru animale decat pentru oameni. Un set complet de [analize veterinare](http://www.mobile-vet.ro/servicii-veterinare/analize-medicale/) include analize de hematologie, biochimie, electroliti si gaze din sange si urina. Mobile Vet iti ofera posibilitatea de a realiza un set complet de analize pentru animalutul tau de companie, efectuandu-le in laboratorul propriu, dotat atat cu o aparatura performanta si inovatoare, cat si cu un corp medical specializat, a carui expertiza este recunoscuta la nivel international.

In cazul in care animalul tau are nevoie de o internare post operatorie, Mobile Vet iti ofera si aceasta posbilitate, existand un salon de internari prevazut cu custi profesionale pentru ca animalutul tau sa beneficieze de o supraveghere permanenta in perioada sa de recuperare. Toate tratamentele prescrise, de la medicatie pana la dieta corespunzatoare sunt personalizate in functie de rezultatul analizelor si al consultului, deoarece fiecare animal este diferit, iar modul in care va raspunde la tratament este determinat de constructia sa interioara.

Pentru urgente, poti oricand apela la ambulanta Mobile Vet si, de asemenea, pentru servicii de cosmetica necesare animalului tau, Mobile Vet iti pune la dispozitie o serie de specialisti care vor avea grija ca animalutul tau sa primeasca cele mai bune tratamente.

Cea mai buna ingrijire pe care i-o poti oferi animalutului tau de companie inseamna servicii profesionale, un corp medical pregatit si o institutie specializata in tratarea si diagnosticarea veterinara, atat la nivel de laborator si aparatura, cat si la nivel de expertiza medicala. Pentru programari poti vizita oricand site-ul mobile-vet.ro pentru a afla numarul de telefon la care te poti programa si, de asemenea, in caz de urgenta, poti apela non-stop la ambulanta Mobile Vet.

Powered by [SEO monitor](http://www.pinterest.com/buntstudio/seo-monitor/)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută