Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/07/2014
Arhiva Zile si Nopti

Concert cu André Rieu şi invitaţii săi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concert cu André Rieu şi invitaţii săi Share Concert cu André Rieu şi invitaţii săi


Dacă e vară, atunci e concertul lui André Rieu de la Maastricht, transmis prin satelit în High Definition şi sunet Dolby Digital Surround, preluat în Europa în peste 600 de cinematografe, printre care şi unele din România.

André Rieu – Maastricht 2014, e un spectacol aniversar, al 10-lea concert pe care artistul îl susţine în oraşul său natal, transmis prin satelit sâmbătă 19 iulie, ora 21:00 (ora României).

Îi invităm pe toţi iubitorii genului să celebrăm împreună a 10-a aniversare a tradiţionalelor concerte de vară ale lui André Rieu, puse în scenă în cea mai romantică piaţă centrală a unui oraş din Olanda, piaţa Vrijthof din Maastricht ! Fiţi pregătiţi pentru un lanţ de emoţii care vor pluti în aer, de-a lungul unuia dintre cele mai extraordinare concerte ale anului, căci André pregăteşte audienţei un spectacol magnific, ocazionat de această ediţie aniversară a prea-iubitelor sale concerte.

Pentru unul dintre cele mai populare evenimente live de pe glob, Regele Valsului a pregătit o seară de neuitat, plină de umor, muzică şi emoţii pentru toate vârstele. Veţi fi fermecaţi de atmosfera spectacolului, care atrage public din toate colţurile lumii, grupuri de fani care vin la Maastricht să trăiască experienţa unor splendide piese muzicale, a dansului, a râsului, sau a câtorva lacrimi de bucurie.

Piaţa Vrijthof cu alura sa medievală, va fi transformată pentru a găzdui un concert romantic în aer liber, avându-i ca protagonişti pe André şi faimoasa lui orchestră de 60 instrumentişti “Johann Strauss Orchestra”, alături de mulţi alţi invitaţi, artişti faimoşi, solişti, la care se vor adăuga show-uri de lasere şi artificii.

Iată ce-a declarat André : “Acest concert, al 10-lea, aniversar, din oraşul meu natal Maastricht, îi este foarte drag inimii mele, şi mi-aş dori ca toată lumea să poată fi aici, pentru a sărbători împreună. Dar, dacă nu vă puteţi alătura nouă la Maastricht, atunci sper să vă pot atinge inima aducându-vă această seară specială la dumneavoastră, pe marele ecran din cinematograful oraşului în care trăiţi”.

Concertul are durata de 2 ore 40 min. (include o pauză de 15 min.) şi este înregistrat cu câteva zile înainte de proiecţia sa din cinematografe, răstimp necesar pentru a subtitra în limba engleză unele pasaje vorbite, pe care, din respect André le rosteşte în limba sa maternă, olandeza.

Concertul va putea fi urmărit în Cluj-Napoca la Cinema Florin Piersic.

Preţul biletului este de 40 lei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută