Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/07/2014
Arhiva Zile si Nopti

Șapte noi concerte de poveste la ARTmania Festival Sibiu 2014, în Vampires’ Den

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Șapte noi concerte de poveste la ARTmania Festival Sibiu 2014, în Vampires’ Den Share Șapte noi concerte de poveste la ARTmania Festival Sibiu 2014, în Vampires’ Den


Cea de-a noua ediție a **Festivalului ARTmania** prezintă o suită amplă de concerte și evenimente alternative organizate în diverse locații din **Sibiu** cu scena principală amenajată în **Complexul Balanța, transformat în Vampires’ Den**. Aici vor avea loc evenimentele tradiționale ale festivalului, în zilele de vineri și sâmbată, 8 și 9 august 2014, iar noile confirmări vin din România și țările învecinate: Rîul Doamnei (IT), Shattered Hope (GR), Wartime (BG), Tiarra (Buc), Hathor (Est), Prohod (SB), QuantiQ (Vest).

Vampires’ Den, parte a celei de-a IX-a ediţii **ARTmania Festival**, oferă abonaților alături de concertele consacrate, proiecţii video și spații de lectură, board games, tarot, make-up în spiritul evenimentului și tatuaje. **În Vampires’ Den fiecare noapte se prelungește cu un after-party monstrous**. Într-un spirit contemporan, Vampires’ Den deține o parcare pentru biciclete, safe boxes, un container „lost and found” şi toate facilităţile sanitare necesare. **Spațiul este situat în Complexul Balanţa Sibiu, la aproximativ 1,5 km distanţa de Piaţa Mare şi foarte aproape de gară, fiind dotat cu un sistem de ventilație performant, zonă destinată producției faimoaselor Cântare Balanța. Adresa exactă: Calea Gușteriței 21-23 – www.bit.ly/address-vampires-den**

Pentru „**ARTmania Vampires’ Den“** vor fi disponibile în avans exclusiv abonamente în rețelele Diverta, Germanos, MyTicket.ro, Eventim.ro, la sediul ARTmania din București sau online pe shop.artmania.ro la prețul de 180 lei. Bilete de acces pe zi vor fi disponibile în zilele de festival. Publicul de peste hotare își poate achiziționa abonamente online pe shop.artmania.ro.

*Evenimentele organizate în spațiile Muzeului Național Brukenthal și Muzeului de Istorie sunt organizate cu bilete și abonamente separate. În Piața Mare accesul va fi gratuit*.
A IX-a ediţie **ARTmania Festival** promite o incursiune într-o altă lume și un alt fel de festival. Prin Vampires’ Den ne propunem să deschidem un nou capitol în istoria evenimentului, în care fiecare dintre noi să își poată găsi locul. Vă așteptăm la **ARTmania Festival Sibiu 2014**. Pentru informații detaliate despre program, acces, restricții vă rugăm să accesați website-ul proiectului: [ARTmania Festival Sibiu 2014](http://www.artmaniafestival.ro)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută