Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/05/2014
Arhiva Zile si Nopti

Ziua V – SAPTAMANA COMEDIEI – CONCERT TEATRU: „APOLODOR”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ziua V – SAPTAMANA COMEDIEI – CONCERT TEATRU: „APOLODOR” Share Ziua V – SAPTAMANA COMEDIEI – CONCERT TEATRU: „APOLODOR”


**A cincea zi a festivalului Saptamana Comedie va asteapta cu spectacol extraordinar “APOLODOR” la Centrul Cultural Reduta** de la ora 19.00!

Un spectacol in regia lui **Gellu Naum**, avandu-i in distributie pe **Ada Milea, Dorina Chiriac si Radu Banzaru**, *trei actori care vor prezenta un spectacol care nu e nici concert, nici teatru, dar e şi concert şi teatru exact în acelaşi timp*.

*Ada Milea canta la chitara si povesteste pe muzica, alaturi de Doina Chiriac si Radu Banzaru, despre pinguinul Apolodor, care pleaca sa-si caute fratii pe tot globul*

**V-a fi o transpunere inedita!** *In concluzie, o fericita intamplare muzicala, comica, literara, teatrala sau cum doriti sa o numiti – de fapt artistica, in cel mai deplin inteles al cuvantului*.

**PREŢ BILET: 30 LEI**

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută