Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/05/2014
Arhiva Zile si Nopti

“Furnici în copac” servite pe terasa Restaurantului Shanghai!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii “Furnici în copac” servite pe terasa Restaurantului Shanghai! Share “Furnici în copac” servite pe terasa Restaurantului Shanghai!


Undeva prin iarnă, imediat după sărbătorile de iarnă vă spuneam cât de dor mi-a fost de mâncăruri exotice, de savoarea și aromele tipice bucătăriei chinezești. Ei bine, acum, în prag de vară, am și o veste bună pentru voi: terasa restaurantului Shanghai s-a deschis! Asta înseamnă că de-acum puteți savura deliciosul Pui Shanghai pe terasa răcoroasă a restaurantului situat pe Calea Turzii, într-un decor care face trimitere la țara cea mai populată din lume, China! Deschis în 1998, restaurantul Shanghai este cel mai iubit și apreciat restaurant cu specific chinezesc din oraș, locul în care pasionații bucătăriei chinezești se pot delecta cu preparate autentice, realizate după rețete tradiționale chinezești. În cazul în care nu vă numărați printre clienții fideli ai restaurantului sau nu ați avut încă ocazia de a gusta din mâncărurile specifice restaurantului, exotismul locului nu trebuie să vă sperie. Există în meniul vast al restaurantului preparate pe gustul fiecăruia: de la arome insolite, complet neobișnuite pentru necunoscători, până la gusturi cuminți, deloc picante sau atipice, însă, bineînțeles există și preparate speciale, care satisfac mereu pretențiile marilor gurmanzi. De la ciorbe fierbinți și gustoase (ciorbă de porc cu bambus şi ciuperci chinezești, supă de Hun Tun – ravioli cu carne, supă de fructe de mare, ciorbă de pui iute acrișoară), feluri principale eclectice (Pulpă sau piept de pui cu ananas în sos marinat, Pulpă sau piept de pui cu “urechi de lemn”, Piept de rață în sos Peking, Piept de rață sau de curcan în sos de fasole neagră, Pulpă de porc Mu Shu, Calamar “înflorit” în sos, tăieței sticloși cu legume și ciuperci chinezești), deserturi delicioase (mere, banane, lămâi sau ananas copt cu susan, găluște cu susan negru), la restaurantul Shanghai opțiunile culinare sunt extrem de variate: peste 200 de feluri de mâncare. Dacă sunteți copleșiți de multitudinea opțiunilor, mergeți întotdeauna pe mâna personalului amabil și nu veți regreta!

Restaurant Shanghai
Calea Turzii 42
Tel: +40 264 442 027; +40 727 833 453
www.restaurantshanghai.ro
http://www.facebook.com/restaurantshanghai
Orar: 12.00 – 24.00
Ultima comandă: ora 22.30

“Dulce, iute, acrişor, sărat – combinații de gusturi inedite, pe care vi le poate oferi doar bucătăria chinezească. Vă așteptăm cu un meniu alcătuit din peste 200 de feluri de mâncăruri specific chinezești, într-o ambianță deosebită!”

Echipa Restaurantului Shanghai

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută