Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/05/2014
Arhiva Zile si Nopti

Calitate fara compromis la preturi compromitator de mici

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Calitate fara compromis la preturi compromitator de mici Share Calitate fara compromis la preturi compromitator de mici


Consumabilele de birou pot fi foarte costisitoare iar, uneori, pot reprezenta adevarate gauri financiare pentru afacerea ta. Daca iti doresti o economie de pana 200% fata de tonerul pe care il ai deja, precum si o gama diverisificata de **produse de calitate la cele mai bune preturi**, trebuie sa afli de **Cartuseria**.

Cartuseria.ro este importatorul unic al celui mai indragit brand de **consumabile de birou din Polonia**, ACTIVEJET, apartinand celui mai mare retailer de IT, ACTION SA. Calitatea produselor ACTIVEJET este certificata prin standardele internationale de calitate ISO 9001, ISO 14001 si ISO 28000.

Cu o traditie in domeniul consumabilelor de birou de peste 12 ani, gama ACTIVEJET reprezinta alegerea ideala pentru a optimiza costurile aferente consumabilelor, insa fara niciun fel de compromis in ceea ce priveste calitatea produselor.

Deoarece produsele **ACTIVEJET** au castigat numeroase teste calitative efectuate in laboratoare, au fost premiate cu o serie de certificate importante care atesta grija pentru calitate si pasiunea pentru excelenta cu care aceste produse sunt concepute (certificat GRCI, certificat IPL, certificat RIT).

Iar daca toate premiile obtinute de **ACTIVEJET** nu te-au convins ca, intr-adevar, ai de-a face cu o gama inovatoare de produse de calitate la preturi extrem de atractive, este important de mentionat faptul ca **ACTIVEJET ofera o garantie de 5 ani pentru orice consumabil**, iar tonerele si cartusele corespund calitatii cartuselor OEM, dar la un pret mult mai accesibil.
**Gama ACTIVEJET include cartuse laser si inkjet, riboane, kituri de refill, precum si hartie foto**.

Daca ai intrebari in legatura cu capacitatea cartuselor si tonerelor ACTIVEJET in raport cu cea a consumabilelor OEM, Cartuseria.ro iti poate garanta faptul ca aceasta gama de produse beneficiaza de o capacitate identica produselor OEM iar, uneori, o depaseste. Cerneala si praful de toner sunt recunoscute pentru calitatea fara cusur pe care o au. De asemenea, ACTIVEJET este o marca foarte cunoscuta si prezenta in lanturi de magazine din toata lumea.

In Romania, Cartuseria.ro este importatorul oficial al acestui brand de prestigiu. Pe website-ul cartuseria.ro poti gasi produse ale acestui brand, in exclusivitate, de la [imprimante]( http://www.cartuseria.ro/43-imprimante) la [etichete autoadezive]( http://www.cartuseria.ro/150-etichete-autoadezive). Poate ca, rareori in viata, avem ocazia de a beneficia de solutii optime fara niciun fel de compromis.

In ceea ce priveste afacerea ta, in schimb, **Cartuseria.ro** a venit cu o solutie ideala de consumabile de birou, care nu face niciun fel de compromis calitativ. Intr-o economie precara, in care optimizarea costurilor este cuvantul de baza, ACTIVEJET a gasit solutia perfecta pentru a veni in intampinarea nevoilor clientillor sai.

De alegerile pe care le faci depinde viitorul afacerii tale. Cartuseria te indruma si iti pune la dispozitie cele mai bune solutii pentru ca tu sa-ti dezvolti afacerea asa cum iti doresti. Te invitam sa vizionezi oferta noastra de consumabile de birou de pe site-ul www.cartuseria.ro si sa testezi calitatea produselor ACTIVEJET la preturi foarte avantajoase.

Powered by [SEO monitor]( http://www.manager.ro/articole/ultima-ora/totul-despre-seo-monitor-app-prima-aplicatie-de-seo-pentru-manageri-31817.html)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută