Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/05/2014
Arhiva Zile si Nopti

The Show: A Tribute To ABBA nu va mai avea loc!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii The Show: A Tribute To ABBA nu va mai avea loc! Share The Show: A Tribute To ABBA nu va mai avea loc!


**Concertul programat pentru data de 12 iunie 2014 – THE SHOW: A Tribute To ABBA nu va mai avea loc. Din cauza unor probleme de ordin tehnic, organizatorii sunt nevoiti sa anuleze concertul!**

Persoanele care deja au achizitionat bilete pentru concertul de la Bucuresti au la dispozitie doua variante: pot alege sa primeasca inapoi banii pe bilete sau le pot schimba cu bilete la alte evenimente de pe www.Biletoo.ro, printre care se numara si Lacul Lebedelor pe gheata (29 mai) si Jethro Tull (20 iunie).

**1. Recupereaza-ti banii!**

Cei ce aleg sa li se returneze banii trebuie sa mearga la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat biletul. Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul retelei Biletoo.ro isi vor recupera banii de la standul Biletoo.ro din incinta Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s). Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului (fara alte comisioane sau servicii) pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid.

**Perioada in care cei ce si-au achizitionat bilete isi pot recupera banii este: 12 mai 2014 – 12 august 2014!**

**2. Schimba biletul!**

Cei ce aleg sa schimbe biletul pentru concertul THE SHOW: A Tribute To ABBA cu un alt bilet, trebuie sa mearga la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s) si sa prezinte biletul intact si valid. Vor primi in schimb un bilet la evenimentul ales, la o categorie de bilete similara.

**Mai multe detalii privind returnarea banilor/schimbarea biletelor se pot afla si trimitand un mail la adresa office@biletoo.ro**.

Trupa The Show – A Tribute To Abba a fost fondata in 2001 si se bucura de un succes international impresionant. Peste 600 de concerte in aproape 50 de tari si mai mult de 2 milioane de bilete vandute descriu matematic aceasta trupa.

Recunoasterea a venit in primul rand din patea FanClubului International Abba: „Absolutely the best ABBA since ABBA!” Alaturi de cei patru solisti, apar in featuring-uri si muzicieni din trupa originala Abba dar si membri ai Orchestrei Simfonice din Londra, sub bagheta lui Matthew Freeman.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută