Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/05/2014
Arhiva Zile si Nopti

Workshop Graffiti @ Campus UBB

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Workshop Graffiti @ Campus UBB Share Workshop Graffiti @ Campus UBB


Workshopul de graffiti va avea loc sâmbătă, 17 mai începând la ora 12:00 în Campusul UBB Hașdeu. Workshopul se adresează atât celor care stăpânesc arta graffiti-ului cât și celor care doresc să o descopere.

Atelierul de graffiti se va ține în aer liber și va pune la încercare imaginația fiecărui participant, încurajând astfel un tip de arta non-conformistă care este in expansiune. De data aceasta nu vor fi folosiți pereții unor clădiri , ci pânze de lucru. Lucrările profesioniștilor și cele ale cursanților vor putea fi admirate pe o perioadă mai îndelungată. Spațiul de desfășurare va fi unul nonconformist, se vor întinde pânze de bumbac între copaci, iar acesta va reprezenta spațiul de lucru.

Pentru a putea participa la acest workshop, urmatorul formular este obligatoriu https://docs.google.com/forms/d/1R6el6YAyhzVTFt2SYgMkY_G7wAyNGiP4wwinRezvUFk/viewform.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută