Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/05/2014
Arhiva Zile si Nopti

Vintage Motorcycles @ Iulius Mall

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Vintage Motorcycles @ Iulius Mall Share Vintage Motorcycles @ Iulius Mall


Cele mai frumoase motoare ale tuturor timpurilor vor putea fi admirate săptămâna viitoare, la Iulius Mall Cluj. În perioada 13 – 18 mai 2014, iubitorii de adrenalină şi nu numai sunt invitaţi la o expoziţie de colecţie, cu 15 motociclete de legendă.

„Vintage Motorcycles” este un eveniment organizat de Iulius Mall Cluj, care va aduce în atenţia publicului adevărate bijuterii pe două roţi, îndrăgite de bikeri din întreaga lume. Clujenii vor putea admira motociclete rare marca Indian şi Harley-Davidson, modele inestimabile ca valoare şi cu poveşti care au făcut înconjurul mapamondului. Aproape fiecare deceniu al secolului trecut va fi reprezentat de câte un model de excepţie, care se evidenţiază prin tehnologia folosită, componente, design şi elemente grafice.

Motocicletele ce vor fi expuse la Iulius Mall Cluj sunt aduse din Germania şi fac parte din colecţia „Classic Bikes Harley & Indian Private Collection”, care deţine, în total, 26 de piese rare. Colecţia a fost prezentată în întreaga Europă, în ţari precum Suedia, Spania, Franţa, Italia, Cehia, Austria, Belgia, Olanda şi Croaţia.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută