Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/05/2014
Arhiva Zile si Nopti

Un blogger din Oradea a câștigat o Dacia Logan după ce a scris 96 de articole la Blog Spring Orkestra

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Un blogger din Oradea a câștigat o Dacia Logan după ce a scris 96 de articole la Blog Spring Orkestra Share Un blogger din Oradea a câștigat o Dacia Logan după ce a scris 96 de articole la Blog Spring Orkestra


**Blog Spring Orkestra: concurs de articole organizat de SEO monitor**

București, 8 mai 2014. [SEO monitor]( http://seomonitor.ro/), companie specializată în soluții de optimizare pe motoarele de căutare, a organizat în perioada 3 martie – 27 aprilie 2014 cel mai mare concurs de articole pentru bloggeri, [Blog Spring Orkestra](http://www.orkestra.ro/).

Agenția SEO monitor a lansat anul acesta platforma Orkestra.ro prin intermediul căreia s-a urmărit încurajearea dezvoltării blogosferei românești și promovarea brandurilor autohtone în mediul online.

Cea mai importantă acțiune întreprinsă prin Orkestra a fost oragnizarea unui concurs de articole la care au aderat 32 de sponsori din rândul clienților SEO monitor, printre care [Arabesque](http://arabesque.ro/), [Philips](http://www.philips.ro/), [Cocktail Holidays]( http://www.cocktailholidays.ro/), [evoMag](http://www.evomag.ro/), [MiniPrix]( https://www.miniprix.ro/), [Blue Air]( http://www.blueairweb.com/) și [Elefant]( http://www.elefant.ro/). Datorită sponsorilor de renume, a premiilor puse în joc și a numărului mare de participanți, Blog Spring Orkestra a ajuns într-un timp foarte scurt cel mai mare concurs din blogosferă.

La Blog Spring Orkestra au participat 330 de bloggeri care au realizat 1783 de articole pentru cele 32 de campanii cu teme diferite din concurs. Fiecare campanie a avut câte un sponsor care a oferit cel puțin 3 premii pentru primii bloggeri din clasamentul campaniei. În total au fost puse în joc peste 100 de premii în valoare totală de peste 70.000 de lei. Marele premiu, oferit de SEO monitor, a fost un autoturism care a revenit bloggerului cu cel mai mare punctaj acumulat în concurs, Mihai Zmole (neuronusinguratic.com).

[Alina Ceușan](http://alinaceusan.wordpress.com/), una dintre cele mai influente voci din bloggingul de LifeStyle din Romania, s-a alăturat proiectului Blog Spring Orkestra în calitate de Ambasador.

Ceea ce a îndemnat-o să susțină bloggerii în a participa la concurs a fost faptul că ”**blogosfera românească merită să fie încurajată prin astfel de inițiative**”.

”*Fiind o meserie încă privită cu scepticism, a fi blogger în ziua de azi înseamnă să lupți pentru idealurile tale, alături de cititorii tăi, să creezi momente și situații inedite, să demonstrezi că se poate și în final să devii un exemplu pentru cei din jur. Proiectele interactive ca Orkestra reprezintă de multe ori motorul din spatele unui blog tânăr care își doreste noi colaborări și noi proiecte în palmares*”, a declarat Alina.

SEO monitor va continua să investească în valorificarea blogosferei pentru companiile ce își doresc creșterea vizibilității în mediul online. Următorul concurs pentru bloggeri va începe pe 2 iunie 2014, iar tema principală va fi Summer Blogging.

____________________________________________________________________________

**Despre SEO monitor**

SEO monitor reprezintă una dintre cele mai eficiente soluții de promovare pe motoarele de căutare (n.b. SEO; Search Engine Optimization) pentru afacerile din România, un serviciu revoluționar și o platformă ce permite companiilor să se afirme în piața din online și să genereze noi oportunități de afaceri.

**Din portofoliul SEO monitor**: Philips.ro, Elefant.ro, TinaR.ro, MiniPrix.ro, Blue Air, Kurtmann, Litera.ro

**Despre Blog Spring Orkestra**

**Sponsori Blog Spring Orkestra**: Philips, Blue Air, Arabesque, MiniPrix, evoMag, Elefant, Kurtmann, Aerotravel, 7card, Cocktail Holidays, ArtDecoZone, Salterra, Ultramaster, Asortie, Wardrobe B, ByAlya, Glittio, Lensa, Regal Gold, Seven Sins, Walkin-Incaltaminte, WatchShop, ABD Computer, biciclop, BikeZone, Dentfix, Hilmi, Best Kids, SoftStep, Bileteavion.ro, Viotop Travel.

**Parteneri strategici Blog Spring Orkestra**: FanCurier, Deezer, BrainArt, Atelierul de Cuvinte

Vedeti aici [clasamentul final Blog Spring Orkestra](http://orkestra.ro/clasament/)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută