Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/05/2014
Arhiva Zile si Nopti

Trei doamne și toate trei!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Trei doamne și toate trei! Share Trei doamne și toate trei!


Doi e plictisitor, trei e magic. Nu degeaba toate basmele ne prezintă trei căpcăuni, trei probe de foc, trei încercări, balauri cu minim trei capete, trei mere de aur, trei prieteni, trei prințese, trei vieți. Sigur, realitatea noastră nu e chiar atât de feerică, nu murim de trei ori pentru a renaște tot de atâtea ori, în schimb cifra trei poate fi, aparent, sarea, piperul și ardeiul iute de care avem nevoie pentru a sparge monotonia zilnică. Trei este baza unei familii complete, iar Sfânta Treime este alcătuită din trei membri. Trei este prima cifră impară, este un număr perfect, echilibrat. Îmi dă cu rest un singur aspect: căutăm fericirea în doi. Da’ aia în trei de ce nu funcționează?! Astfel de gânduri mi-au năpădit creierașul după ce am terminat de vizionat un film ușurel, deloc solicitant din punct de vedere intelectual. Și totuși. Cealaltă Femeie este titlul ultimului film regizat de Nick Cassavetes, al cărui star este nimeni alta decât o Cameron Diaz înșelată. Da, ați citit bine, în lumea filmului, o astfel de tipă, blondă, cu ochi albaștri, frumoasă, deșteaptă, cu picioare până în gât, poate fi doar o altă femeie. Amantă. A treia roată de la căruță. Lucrurile o iau razna când în peisaj, pe lângă nevastă și amantă mai apare o a doua concubină, și uite-așa ne alegem cu un dreptunghi (sau pătrat) amoros, în locul clasicului triunghi. Cealaltă Femeie nu e un film cu prea multe pretenții, tocmai de aceea îl recomand celor care își pun întrebări existențiale gen, „o fi mai bună capra vecinului?”

“We can find relationships that can serve us and that are good for us. We don’t have to stay in something if it’s not the right relationship”.

Cameron Diaz_actriță

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută