Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/05/2014
Arhiva Zile si Nopti

Opera Resto Caffe

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Opera Resto Caffe Share Opera Resto Caffe


Odată cu venirea primăverii a sosit și momentul în care ne putem bucura de o mulțime de produse proaspete. Indiferent dacă dorim un mic dejun copios sau un prânz reconfortant, ne putem delecta în fiecare zi la restaurantul Opera Resto Caffe cu mâncăruri delicioase. Restaurantul oferă un self service cu servire rapidă pentru a ne bucura de timpul rămas și de a savura masa în liniște. Spațiul deschis și luminos îi primește atât pe cei care care doresc o mâncare rapidă și gustoasă, cât și grupuri. După servirea mesei putem alege din deserturile proaspete și variate, desigur acompaniate de o cafea sau un ceai. Încăperea de la subsol este atât o zonă destinată fumătorilor cât și un avantaj în zilele călduroase, pentru a servi masa sau a alege diferite feluri de limonade și fresh-uri la răcoare. Restaurantul Opera Resto Caffe pune în fiecare zi la dispoziție trei meniuri pentru cei care doresc ca mâncarea din pauza de masă să fie ca acasă. Pe lângă aceasta mai putem să alegem și feluri de mâncare după sezon care ne răsfață cu noi gusturi dar în același timp, prețuiesc și gama variată de produse de primăvară. Să ne bucurăm deci de primăvara care în sfârșit a sosit și de mesele mai sănătoase care ni le oferă. Vă propunem să încercați salata de legume la grătar, salata de conopidă, salata caldă cu broccoli, dovlecei și morcovi sau pieptul de pui umplut cu mozzarella și roșii. Iar prăjitura casei se poate savura oricând, alături de un frappe rece și cremos!

Opera Food & Caffe


P-ța Ștefan cel Mare 18 Cluj-Napoca
Tel: +40 0746 163 476
www.opera-food-caffe.ro
Orar:
L-V: 08.00 – 20.00
S-D: 09.00 – 17.00

“Indiferent că dai o fugă grăbit în pauza de la ora 12.00, că tocmai ai ieșit obosit de la serviciu sau că te-ai trezit buimac în week-end la orele prânzului, la restaurantul Opera ești răsfățat mereu cu ceva bun și sănătos!”

Echipa Opera Food & CaffeGalerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută