Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/05/2014
Arhiva Zile si Nopti

Supereroii Internetului își dau întâlnire la Comic Con

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Supereroii Internetului își dau întâlnire la Comic Con Share Supereroii Internetului își dau întâlnire la Comic Con


**Creative Monkeyz, Doza de Haș, 10 Lucruri și Sector 7 împreună cu Nimic Nou vor participa la cea de-a doua ediție a East European Comic Con, din 9-11 mai 2014, București**.

**Creative Monkeyz** sunt faimoși pe Internet datorită conținutului original, amuzant, util si creativ. Site-ul lor conține foarte multe tutorial din Suita Adobe, dar piesa lor de rezistență este susținută de divertismentul din show-uri precum: *RObotzii, 3lăr, Piramidă, Miez Recomand*.

**Doza de Haș** selectează pentru internauți cele mai amuzante situații de pe Youtube, iar acestea sunt comentate într-un mod unic de Mikey H., pilonul Dozei de Haș.

**10lucruri** au devenit celebri pe Internet prin faptul că reușesc să explice orice situație în exact 10 pași. De pe canalul lor de YouTube am aflat care sunt cele 10 lucruri pe care nu trebuie să le spui după o despărțire, care sunt tipurile de colegi de liceu sau de facultate, ce feluri de băutori există sau ce nu spun românii când se uită la televizor.

**Sector 7** e un grup de umor care abordează, în principiu, probleme sociale românești, precum numărul scăzut al tinerilor care scriu corect gramatical, care citesc cărți sau care își aleg modele sociale nepotrivite. În momentul de față, Sector 7 colaborează cu Teo, cel care a fost la Deko Caffe și cu Radu „Piticigratis” Alexandru de la Cațavencii pentru emisiunea online Nimic Nou.

Creative Monkeyz, Doza de Haș, 10lucruri și Sector 7 împreună cu Nimic Nou vor participa în calitate de invitați la Panels. În cadrul acestor Panels, se vor organiza sesiuni de întrebări și răspunsuri cu fanii.

A doua ediție a evenimentului East European Comic Con va avea loc la Romexpo, în perioada 9-11 mai 2014. Biletele pot fi achiziționate de pe Myticket.ro, din rețeaua Eventim, magazinele Diverta, Cărturești, Germanos, Vodafone, Orange, Domo.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută