Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/04/2014
Arhiva Zile si Nopti

Dragi liceeni începe o altfel de olimpiadă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Dragi liceeni începe o altfel de olimpiadă Share Dragi liceeni începe o altfel de olimpiadă


**Poți să descoperi mai multe despre o persoană într-o oră de joacă decât într-un an de conversație** – adevărat grăia Platon. Iar pentru că prin joacă se dezvoltă gândirea strategică, creativitatea și colaborarea colectivă, echipa Lumea Board Games va organiza în lunile Mai-Iunie o altfel de olimpiadă, de Catan!

**Coloniștii din Catan este un board game** (un joc deci, ce implică mutarea unor piese pe o tablă conform unor reguli stabilite) ce se bazează pe negociere și utilizare de resurse și… distracție!

**Pentru cine?** Pentru liceenii brașoveni, însă și profesorii se pot implica spre îmbunătățirea relației profesor – elev.

**De ce?** Pentru că participanții pot învăța multe despre planificare, strategie și anticiparea mișcărilor adversarilor. Și nu numai! Înfrumusețăm realitatea prin joc – ne împrietenim, colaborăm…

**Ce pot câștiga participanții?** Pe lângă experiențe frumoase și multă distracție, câștigătorii vor primi jocuri din colecția Catan și vouchere din partea Ceai et caetera.

**Fără emoții – învățăm împreună jocul, iar doritorii pot exersa înainte de concurs în locații amenajate**.

Vă așteptăm! Prima etapă începe pe **25 Mai!**

**Pentru înscrieri și mai multe detalii, contactați-ne la 0723565121 sau pe lumeaboardgames@gmail.com**

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută