Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/04/2014
Arhiva Zile si Nopti

EUROPAfest 2014 – Caffe Festival

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii EUROPAfest 2014 – Caffe Festival Share EUROPAfest 2014 – Caffe Festival


Dacă simti că te strânge cravata şi te sufocă biroul, dacă încerci să scapi de zgomot şi de trafic, sau pur şi simplu vrei să te eliberezi de rutina zilnică, jmEvents te invită la **Caffe Festival – EUROPAfest 2014, între 9 şi 22 mai**. Ia-ţi prietenii şi vino să te relaxezi în acorduri de jazz şi blues la Ibis Caffe şi Mărul de Aur.

**Caffe Festival** ocupă un loc aparte în cadrul EUROPAfest, fiind un concept gândit să apropie publicul de muzica bună şi să lărgească sfera consumatorilor de jazz şi blues, înlocuind rigurozitatea sălilor de spectacol cu un spaţiu relaxant şi o atmosferă prietenească. Timp de 2 săptămâni, Ibis Caffe şi Mărul de Aur vor găzdui evoluţii live extraordinare şi improvizaţie la scenă deschisă ale numelor actuale din muzică care susţin concerte şi jam sessions în mijlocul publicului.

**Ediţia 2014** reuneşte în concerte extraordinare stiluri diferite, o şansă perfectă de a face cunoştinţă cu muzica din Europa / SUA şi cu reprezentanţii ei de marcă. Cu un amestec bine proporţionat de blues, funk, soul şi muzică jazz trupa Vassilis Blue Sotiriou & The BRB, cu muzicieni din Grecia şi Elveţia, va deschide Caffe Festival pe 9 mai, la Ibis Caffe. Tot pe 9 mai povestea continuă la Mărul de Aur cu trupa Alex Hahn & The Blue Riders, originară din UK / Australia, care imbină într-o manieră originală influenţe de jazz şi soul. Agenda completă va fi disponibilă pe [site-ul EUROPAfest]( http://jmevents.ro/evenimente/europafest) începând cu 5 mai.

Brandul Caffe Festival constituie un mix de evenimente destinat mai ales celor care vor să se relaxeze după o zi de muncă într-un spaţiu inedit al muzicii, interacţiunii şi al improvizaţiei. Concertele ţinute până târziu în noapte, farmecul unui spaţiu în care muzica întâlneşte mici plăceri, precum un pahar de vin sau o conversaţie cu muzicienii, vor asigura câteva ore de răsfăț celor care au ales să evadeze din cotidian.

Gustă aroma acordurilor de jazz şi blues la Ibis Caffe şi Mărul de Aur.
Doar la **Caffe Festival – EUROPAfest** redescoperi esenţele tari ale muzicii de calitate!

**EUROPAfest este singurul festival din Europa care reuneşte într-un singur eveniment jazz, blues, pop şi clasic. Sub sloganul “It’s all about live-quality-music!” ! acesta oferă între 8 şi 24 mai o agendă bogată**.

Informaţii complete: office@jmEvents.ro / tel: 0720.316.162

[JM EVENTS](http://www.jmEvents.ro)

[Facebook](http://www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută