Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/04/2014
Arhiva Zile si Nopti

Solutii de iluminat pentru interior ce pot reduce costurile

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Solutii de iluminat pentru interior ce pot reduce costurile Share Solutii de iluminat pentru interior ce pot reduce costurile


Unul din costurile importante dintr-o cladire de birouri este consumul generat de sistemele de iluminat care, in general, sunt destul de vechi si ineficiente. Viitorul **sistemelor de iluminare** consta in LEDuri, tehnologie care ofera o eficienta mult superioara surselor de iluminat cu care toti ne-am obisnuit.

Un sistem de [iluminat pentru interior]( http://www.electromax.ro/iluminat-interior) cu LEDuri poate determina reduceri ale consumului de energie electrica de pana la 80% la acelasi nivel de luminozitate generat. **LEDurile** au o durata de viata mult mai mare fata de becurile clasice, trecand uneori pragul de 50 000 de ore de functionare, care se traduce in zeci de ani in care mentenanta nu este necesara aproape deloc. De aici si interesul marilor producatori care au investit foarte mult in aceasta tehnologie, obtinand surse de lumina eficiente si utilizabile in acest moment in aproape orice domeniu.

**LEDurile** sunt disponibile intr-o gama variata de culori, care nu necesita filtre suplimentare, nu emit caldura si sunt usor de adaptat la spatiul in care se doresc a fi folosite. Avand un indice de redare a culorilor mare, lumina oferita de LEDuri este capabila sa reproduca fidel culorile obiectelor cu un mare impact in designul interior.

**LEDurile** sunt complet sigure si nu contin substante periculoase. Acestea nu emit radiatii UV sau IR si nici nu pot produce arsuri pentru ca nu se incalzesc in timpul functionarii. Sistemele de iluminat bazate pe LEDuri se aprind imediat, fara sa palpaie, si ocupa mult mai putin spatiu decat sistemele traditionale de iluminat, oferind posibilitatea de a le folosi in aproape orice tip de design. Astfel de sisteme contribuie la reducerea emisiilor de dioxid de carbon din atmosfera si sunt aproape complet reciclabile.

Investitia in sisteme de iluminat bazate pe LEDuri este usor de recuperat in timp foarte scurt datorita reducerilor de costuri care pot fi observate chiar din primele luni. [Electromax]( http://www.electromax.ro/), unul dintre producatorii importanti de sisteme de iluminat cu LEDuri din Romania, are peste 14 ani de experienta in domeniu si produce sisteme de iluminat cu LEDuri OSRAM de foarte buna calitate pe care le ofera la preturi accesibile. Toate sistemele de iluminat comercializate sunt produse in Romania, iar compania ofera sprijin tehnic si service si dupa expirarea garantiei.

**Solutiile de iluminat cu LEDuri** sunt din ce in ce mai populare, fiind adoptate de cele mai mari capitale ale lumii, de numeroase aeroporturi si sunt implementate in majoritatea cladirilor noi de birouri, devenind deja un standard pentru cei ce dorec sa protejeze mediul inconjurator. **Sistemele cu LED** sunt pur si simplu mult mai bune decat orice alta solutie de iluminat disponibila publicului larg, de apreciat fiind rezistenta lor si in special economiile de energie pe care le influenteaza in mod direct.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută