Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/04/2014
Arhiva Zile si Nopti

Saragossa Band aduce vara în România Bacău, Brașov, Timișoara – Turneu național

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Saragossa Band aduce vara în România Bacău, Brașov, Timișoara – Turneu național Share Saragossa Band aduce vara în România Bacău, Brașov, Timișoara – Turneu național


Vara începe pe ritmurile **Saragossa Band**, una dintre cele mai de succes trupe pop de origine germană. Muzica legendarilor artiști din trupa Saragossa Band va dezlănțui energiile estivale printr-un spectacol antrenant, pe ritmuri de samba și calypso.

Trupa concertează cu casa închisă în România încă din anii “80, artiștii fiind foarte iubiți de români și simțindu-se în țara noastră „acasă”, după cum declară ei înșiși. Legendele celor mai reușite petreceri vor concerta pe **2 iunie în Bacău**, la Teatrul de Vară „Radu Beligan”, pe **3 iunie în Brașov**, la Sala Sporturilor „D.P.Colibași” și pe **4 iunie în Timișoara**, la Opera Națională Română.

Hit-urile „**Agadou”, „Aiko Aiko”, „Zabadak”, „Rasta Man”, „Big Bamboo**” au făcut furori în anii “80 și continuă sa facă parte din programul muzical al celor mai de succes petreceri. Single-urile Saragossa Band au staționat timp îndelungat în topurile germane și europene, iar succesul colosal de care s-au bucurat în rândul publicului a determinat un val de cover-uri, mai ales pentru piesa „**Agadou**”.

Saragossa Band este singura trupa germană care a concertat în Pacificul de Sud. Plini de energie, artiștii susțin numeroase turnee în Europa și participă la festivaluri, aducând publicului ritmurile unei veri perfecte.

**Spectacolele încep la ora 19.30**. Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacol și online pe bilete.ro, myticket.ro și vandbilete.ro. În funcție de categorie, **biletele se pot achiziționa la prețurile de: 200 de lei categoria VIP, 150 de lei categoria I, 130 de lei categoria a II-a și 90 de lei categoria a IV-a**.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută