Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/04/2014
Arhiva Zile si Nopti

Supraveghere video HD – un nou standard in sistemele de securitate

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Supraveghere video HD – un nou standard in sistemele de securitate Share Supraveghere video HD – un nou standard in sistemele de securitate


Tehnologia pe care o admiram acum cativa ani numai in filmele de actiune, in care vedeam cum era posibil ca dintr-o simpla filmare oferita de un sistem de supraveghere video sa identifici exact un criminal sau un hot, este acum disponibila oricui. Tendinta pe piata de **supraveghere video** este de a trece de la rezolutia standard la cea de inalta definitie, pastrand costurile la un nivel acceptabil.

Prin noile [camere de supraveghere de la UltraMaster]( http://www.ultramaster.ro/supraveghere-video-securitate/camere-supraveghere-securitate.html) si cea mai noua tehnologie patentata DAHUA, si anume HDCVI, este posibila captarea de imagini in doua formate video HD: 1920H (1920 x 1080) si 1280H (1280 x 720). Tehnologia ofera transmisie pe distante lungi fara latenta, la un cost mai mic. Structura unui **sistem de supraveghere HD-CVI** este similara unui sistem de supraveghere standard format din cabluri coaxiale, camere analogire si un sistem DVR.

**Care sunt avantajele?**

Un sistem format dintr-un DVR HDCVI si camere de **supraveghere HDCVI ofera imagini de calitate mult mai buna**, necomprimate, la rezolutie HD si fara latenta. Sunetul este transmis simultan cu imaginile, prin acelasi cablu. Tot prin cablu se pot controla camerele speed dome sau se pot accesa meniurile camerelor de supraveghere fixe. Pretul este foarte avantajos, iar cablarea se poate face pe distante mari (de pana la 500 m) fara pierderi de calitate.

Acest sistem ofera un control superior al camerelor de supraveghere, iar calitatea imaginilor permite intr-adevar identificarea unui infractor atunci cand este cazul. De multe ori, sistemele clasice, prin care imaginile sunt transmise la un nivel de claritate nesatisfacator nu sunt utile in conditii de iluminare slaba sau pentru a vedea clar fata unui infractor. **Imaginile HD oferite de sistemele HDCVI** elimina aceasta problema si cresc eficienta sistemului de supraveghere.

**Echipa UltraMaster** va poate ajuta sa alegeti cel mai potrivit sistem de securitate oferind suport pentru configurarea si instalarea acestuia. Este importanta alegerea unui **DVR de calitate** care sa suporte rezolutiile inalte si care sa permita inregistrarea continua pe o perioada indelungata. **Este esentiala si instalarea celor mai noi versiuni de soft, dar si setarea accesului de pe smartphone, tableta sau laptop, de la distanta**.

Pentru a alege un sistem de securitate integrat, coerent si cu subsisteme compatibile puteti apela la specialistii UltraMaster. Pe [UltraMaster](http://www.ultramaster.ro) veti gasi sisteme de alarma moderne, sisteme de supraveghere video, interfoane, sisteme de [monitorizare GPS]( http://www.ultramaster.ro/monitorizare-gps-flota.html), usi de garaj, sistem de control acces si multe altele.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută