Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/04/2014
Arhiva Zile si Nopti

Samsara Foodhouse

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Samsara Foodhouse Share Samsara Foodhouse


Răspunsul la întrebarea despre ce ar trebui să mâncăm pentru a fi capabili de randament maximum este hrană. În casa hranei, denumite Samsara Foodhouse, mâncarea ne ajută să ne recuperăm sănătatea și fericirea, şi să nu uităm că, din punct de vedere istoric, oamenii au mâncat din multe alte motive decât simpla nevoie biologică. Mâncarea înseamnă și plăcere, comuniune, familie, spiritualitate, înseamnă legătura noastră cu universul natural și exprimarea propriei identități. Credem în faptul că hrana, în adevăratul sens al cuvântului, își recapătă identitatea și revenim la un stil de viață sănătos, și vrem să vă mulțumim. Închinăm acest restaurant vouă, musafirilor, datorită cărora avem existență. Spre norocul nostru, îi avem alături de noi pe cei mai buni. În plus, suntem prieteni. Vă mulțumim din inimă tuturor. Vă mulțumim că ne-ați degustat bucatele și ne-ați ajutat să înțelegem ce gătim (sau nu, de e raw), lucru care nu e simplu. Așa cum s-a întâmplat în cazul unora dintre postările noastre, ați citit textele și ne-ați dat niște sugestii excelente. Vă suntem extrem de recunoscători pentru mulțimea de informații pe care ni le-ați confirmat. Sperăm că vă onorăm gusturile așa cum se cuvine. De asemenea, voim să ne manifestăm gratitudinea față de zelul, inteligența, meticulozitatea, părerile și optimismul angajaților, membri ai familiei, de fapt. Vă mulțumim pentru ajutorul neprețuit și pentru încurajările tonice. Nădăjduim că vă facem demni de cinste.

Larisa Ionesi
www.samsara.ro

Samsara Foodhouse
Ludwig Roth 5

https://www.facebook.com/samsara.foodhouse

„În sănătatea casei, a hranei și a musafirilor ce o savurează, celebrăm un an de “earth food & good mood”, în 25 aprilie, cu câte o felie de raw cake şi de viaţă”.

Larisa Ionesi

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută