Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/04/2014
Arhiva Zile si Nopti

Miele Shop

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Miele Shop Share Miele Shop


**MIELE Votat cel mai bun brand din toate timpurile pentru încrederea excelenta a consumatorilor și succesul de durată al brandului**

**Companie germană , lider mondial si pionier al aparatelor electrocasnice**, Miele a fost recunoscut ca fiind “Best Brand Ever”, consolidând poziția premium în fruntea industriei.

Chintesența listei de participanti de top publicata de brandul watchdog german “**Best Brands**”, Miele a fost distins cu premiul special la categoria “Cel mai bun brand de produs”, pentru a marca a zecea aniversare a inițiativei.

Nici un alt brand de produs a avut aceast pozitionare de către consumatorii germani pe un loc de mare cinste în ultimul deceniu ca Miele. Clasamentul “Best Brands” se bazează pe un sondaj realizat de GfK pentru a monitoriza succesul de piață a celor mai importante branduri. Un total de 5000 de consumatori, selectati pe o bază reprezentativă, au fost rugati sa evalueze produsul cel mai de succes și brandurile companiei cu privire la încredere in brand, calitate, reputație precum și recunoașterea la nivel mondial.

Acest clasament, care a fost întocmit anual, incepand din 2004, este singurul din Germania care evalueaza companii, atât în funcție de succesul lor de piață și apreciarea lor de catre consumatori.

“Best Brand Ever” Premiul reflectă scorurile cumulate de la început înregistrărilor.

Poziția excepțională a companiei proprietate privatădin Gütersloh bazate rezultă din următoarele: **Miele** a jucat printre primele zece cele mai bune branduri de produse fără întrerupere din 2005, a ocupat primul loc în anul 2009. În plus, din 2007, Miele s-a clasat, de asemenea, printre cele mai bune 10 branduri , ocipand in top locul 1 în 2007. In prezent, Miele stă al patrulea în ambele categorii.

În timp ce în acest an **Miele a fost recunoscut drept “Cel mai bun brand Ever**”, pozițiile doi și trei sunt ocupate de Lego și Nivea respectiv. “

*Acest premiu onoreaza încrederea de lungă durată într-o marcă și succesul său de durată. Când totul este spus și făcut, vine de la consumatori în ansamblul lor și, de asemenea, duce la toți angajații noștri* “, spune Dr. Reinhard Zinkann, Managing Director și co-proprietar al grupului Miele la gala” Best Brands “de la Bayerischer Hof Hotel în Munchen.

“Acest lucru se complimentul cel mai valoros pe care un producător de bunuri de marcă ar putea primi, vreodată ” “Best Brand Ever” premiu confirmă filozofia companiei Miele din “IMER BESSER” (totdeauna mai bine), logoul companiei de la înființarea sa în 1899. Companiile din spatele ‘Best Brands’ sunt institutul de studii de piata GfK, saptamanalul German de business Wirtschaftswoche, ProSiebenSat.1, The Brand Association, iq-media marketing si Stöer Out-of-Home Media AG. ‘’ **Galeria Exclusive MIELE Brasov , Iuliu Maniu 16, www.neomine.ro**

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută