Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/04/2014
Arhiva Zile si Nopti

Fenomenul LaLa BAND aduce noi poveşti de dragoste la Arenele Romane, pe 1 iunie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Fenomenul LaLa BAND aduce noi poveşti de dragoste la Arenele Romane, pe 1 iunie Share Fenomenul LaLa BAND aduce noi poveşti de dragoste la Arenele Romane, pe 1 iunie


**Fenomenul LaLa BAND**, ce a pus stăpânire pe inimile adolescenţilor din România şi nu numai, se pregăteşte pentru un nou asalt..,muzical: pe **1 iunie la Arenele Romane LaLa BAND va prezenta, în premieră, cel mai nou show al trupei**. Va fi un spectacol revoluţionar, de la care nici un împătimit al genului nu trebuie să lipsească

**Trupa LaLa Band** a aniversat în februarie 3 ani de activitate, încununată de succese fără precedent în România! *Alina Eremia, Dorian Popa, Cristina Ciobănaşu, Vlad Gherman, Sore Mihalache, Rafael Tudor, Dima Gheorghiţă, Alexia Talavutis, Ana Baniciu, Bubu Cernea, Alex Nicolae şi Gabi Ciocan* sunt cei 12 super eroi ai scenei contemporane, care trăiesc, cântă şi respiră LaLa. Cu ei se identifică o întreagă generaţie care îi adoră necondiţionat.

Pentru acest public, loial şi dedicat, **LaLa Band pregăteşte o nouă producţie de proporţii copleşitoare**, elaborată până în cel mai mic detaliu. Nici măcar data nu a fost aleasă la întâmplare, ziua de 1 iunie fiind deja una cu semnificaţie sentimentală, atât pentru trupă cât şi pentru fani.

După doar trei ani de activitate, **LaLa Band are realizări greu de egalat: 5 albume, peste 200 de ore cantata live în decursul a patru turnee naţionale**, Discul de Aur pentru cel mai bine vândut album al anului 2012, precum şi numeroase premii şi distincţii pentru cea mai iubită trupă pop-rock şi cea mai spectaculoasă evoluţie din industria muzicală românească. La acestea se adaugă 4 sezoane în distribuţia serialului de mare success “Pariu cu viaţa”, un documentar despre fenomenul LaLa Band, postul online LaLa Radio, emisiunea LaLa Nation şi publicaţia LaLa Band.

Sălii din oraşele prin care a trecut trupa fenomen s-au dovedit mereu neîncăpătoare pentru generaţia LaLa, care doreşte cu ardoare să îi vadă. Iar succesul grupului trece şi dincolo de graniţele României: **LaLa Band a făcut senzaţie la festivaluri internaţionale**, unde a şi-a câştigat fani fideli, care călătoresc în România pentru a lua parte la showurile idolilor lor.

**Spectacolul din 1 iunie este produs cu sprijinul Primăriei Sectorului 4 şi Centrului Cultural pentru UNESCO Nicolae Bălcescu**.

*Pentru evenimentul din 1 iunie se vor găsi, începând din 18 aprilie, următoarele categorii de bilete*:

**Categoria VIP – 300 lei** (întâlnire cu membrii LaLa Band, poză şi cadou surpriză + loc pe scaun)

**Categoria I – 100 lei** (loc pe scaun)

**Categoria 2 – 75 lei** (loc pe scaun)

**Categoria 3 – 50 lei** (loc pe scaun)

**Categoria 4 – 35 lei** (standing)

**Biletele se găsesc în Librăria Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi Diverta, şi online pe www.blt.ro, www.bilete.ro şi www.myticket.ro**

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută