Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/04/2014
Arhiva Zile si Nopti

4 anotimpuri la Ceai et caetera

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 4 anotimpuri la Ceai et caetera Share 4 anotimpuri la Ceai et caetera


*Se spune că odată cu trecerea fiecărui an avem prilejul de a reconsidera evenimentele ce l-au marcat, impresionândune
și pe noi în mod direct. Un an la Ceai et caetera nu e cu nimic diferit; poate doar în măsura în care evenimentele și experiențele sunt unice*.

Și ele sunt diferite și brodate altfel cu fiecare anotimp care își face apariția pe străduța îngustă și simpatică din **Scheii Brașovului**. Și primăvara, de cele mai multe ori capricioasă în **orașul de la poalele Tâmpei**, nu întârzie să coloreze ceainăria în nuanțe pale de roz de măr și verde crud de natură ce renaște, pastelȃnd toate jocurile deschise pentru clienții noștri dragi. **Vara întinde covorașul verde spre terasa noastră mică**, dar liniștită și nu în ultimul rând primitoare, așternând pe mese ceaiuri reci delicioase, limonade și oranjade colorate și răcoroase.

**Toamna e vijelios de specială la Ceai et caetera**, unde își presară fructele aromate în combinații inedite de zeci de ceaiuri. Sora cea mai mare dintre anotimpuri, e blândă și pură în apropierea ceainăriei, împărțind în interiorul ei căldură și daruri dintre cele mai valoroase, lucrate cu atenție de mâini pricepute.

**Așa trec cei mai frumoși ani, alături de Ceai et caetera!**

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută