Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/04/2014
Arhiva Zile si Nopti

Doriți să închiriați sau să cumpărați un imobil?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Doriți să închiriați sau să cumpărați un imobil? Share Doriți să închiriați sau să cumpărați un imobil?


**Vă putem identifica ușor imobilul dorit. Cum? Este simplu**:

**Peste 95%** dintre proprietățile promovate de compania noastră, au fost văzute, în prealabil, de către unul dintre brokerii nostri și, astfel, vă putem pune la dispoziție toate informațiile necesare, referitoare la: *zona, avantaje, dezavantaje, puncte cardinale, finisaje, poziție, starea imobilului, preț, etc*.

Înainte de a viziona orice proprietate, **potențialul client este invitat la sediul nostru, pentru a-i identifica necesitățile**, aspect foarte important, în vederea optimizării timpului, pentru ambele părți. Punctele de interes, precum scoli, parcuri, numărul de camere, compartimentarea sau bugetul aproximativ, toate aceste aspecte sunt foarte importante, în vederea **identificarii locuinței ideale**.

Totodată, ca și procedură, fiecare potențial cumpărător, înainte de a viziona o proprietate cu unul dintre **brokerii noștri**, va semna un **contract de prestări servicii**, prin care își asumă faptul că va plăti un comision, din pretul de tranzactionare al proprietatii cumparate. De regulă, în cadrul **Coldwell Banker, comisioanele practicate sunt de 2 până la 3%**, în funcție de valoarea tranzacționată.

Odată identificată proprietatea, **broker-ul Coldwell Banker Alpin** vă va însoți atât pe parcursul etapei de negociere, cât și pe întreg procesul de achiziționare, făcând, de asemenea, follow-up, pentru a verifica dacă tranzacția se finalizează în parametri normali.

De asemenea, partea de post-vânzare, care implică înregistrarea contractelor la furnizorii de utilități, va intra tot în sarcina **broker-ului Coldwell Banker Alpin**.

Astfel, **serviciul de ”one stop shop**”, pe segmentul de real-estate, îl întâlniți la **Coldwell Banker Alpin**! De ce? Pentru că ” *More important than any house, is the home inside*”

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută